Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ



Σημείωση περί του άρθρου (3/6/2014). Το παρόν μεταφρασμένο από τα ιταλικά άρθρο μας φαίνεται να αποτελεί από τα πιό διαδεδομένα άρθρα του μπλογκ μας και είναι προφανώς αυτό που γνώρισε στο ελληνικό κοινό το σχέδιο των οραματιστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξαφάνιση των Ευρωπαϊκών εθνών δια της μιγαδοποίησης τους. Αν και ασφαλώς χαιρόμαστε για την συμβολή μας αυτή, πρέπει να αναφερθούν κάποια θέματα τα οποία μας έχουν προβληματίσει ως μπλογκ. Πρώτον, το άρθρο αυτό το δανείστηκαν και αναπαρήγαγαν πολλαπλές ιστοσελίδες και μπλογκς, κάποια εκ των οποίων δεν θεώρησαν απαραίτητο να πουν από που το πήραν. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκει και η επίσημη ιστοσελίδα μεγάλου κόμματος που το παρουσίασε εμμέσως πλην σαφώς ως δική της μετάφραση... Δεύτερον, παρατηρήθηκε το φαινόμενο κάποιοι, σχετιζόμενοι με το ίδιο κόμμα, να χρησιμοποιήσουν το ελληνικό κείμενο για να το μεταφράσουν στα αγγλικά (με εμφανείς και κωμικές μεταφραστικές παρανοήσεις λόγω της διπλής μετάφρασης) χωρίς ασφαλώς να αναφέρουν από που πήραν το παρόν άρθρο. Τρίτον, διάφοροι "εθνοσωτήρες" (με τρισεκατομμύρια...) δίνουν διαλέξεις επί του σχεδίου Coudenhove-Kalergi αυτοπροβαλλόμενοι ως αυτοί που απεκάλυψαν στο κοινό το σχέδιο (τη στιγμή που για αυτό έχουν γραφεί σε πολλαπλές γλώσσες δεκάδες άρθρα ήδη από τη δεκαετία του 1960). 

Είναι νομίζω κατανοητό πως εάν οι άνθρωποι που θέλουν να "σώσουν" την Ελλάδα είναι τέτοιας ποιότητας χαρακτήρος και νοημοσύνης, τότε ως λαός και ως πολιτικός χώρος έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. 
                     
                                                                                                                Εκ της Διαχείρισης 

Ο Θεόδοτος καλεί τους αναγνώστες του να περιβάλουν με ιδιαίτερη προσοχή το παρακάτω άρθρο, γιατί δίνει την ουσία των όσων διαδραματίζονται γύρω μας – δηλαδή πολύ κοντά μας.



Το  άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità».


Μετάφραση -επιμέλεια:  Ελευθέριος Αναστασιάδης


Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η  πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να  την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και  δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.
 
Η  Πανευρώπη

von Coudenhove-Kalergi
Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον  θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όνομά του είναι  Richard Coudenhove  Kalergi. Ο πατέρας του ήταν ο  Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Coudenhove-Kalergi (με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama. Ο Kalergi λοιπόν, έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη -διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος  στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να προσελκύσει στα  σχέδιά του τους πιο σημαντικoύς αρχηγούς κρατών, κάνοντάς τους  υποστηρικτές και  συνεργάτες του στο «έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης».

Το 1922 ίδρυσε το κίνημα «Πανευρώπη» στη Βιέννη, που στόχευε στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια ομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Μεταξύ των πρώτων οπαδών του, συγκαταλέγονται οι Τσέχοι πολιτικοί Tomáš Masaryk και Edvard Beneš καθώς και ο τραπεζίτης Max Warburg, ο οποίος διέθεσε τα πρώτα 60.000 μάρκα. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel  και ο επόμενος πρόεδρος της Αυστρίας Karl Renner  ανέλαβαν στην συνέχεια υπεύθυνοι για την καθοδήγηση του κινήματος της «Πανευρώπης». Αργότερα θα προσφέρουν την βοήθειά τους  Γάλλοι πολιτικοί, όπως ο Léon Bloum, ο Aristide Briand, ο Ιταλός πολικός  Alcide De Gasperi  κ.λπ.

Με την άνοδο του Φασισμού στην Ευρώπη, το σχέδιο τίθεται υπό νάρκωση, και η «Πανευρωπαϊκή» κίνηση αναγκάζεται να διαλυθεί, αλλά μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ο Kalergi , χάρη σε μία  ξέφρενη και ακούραστη δραστηριότητα, καθώς και την υποστήριξη του Winston Churchill, της ιουδαϊκής μασονικής στοάς B'nai B'rith και σημαντικών  εφημερίδων, όπως οι New York Times,  καταφέρνει το σχέδιο του να γίνει αποδεκτό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην συνέχεια η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου της ενωμένης Ευρώπης.
 

Η πεμπτουσία του σχεδίου Kalergi.

το εξώφυλλο του βιβλίου
Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς  Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων  που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της  Ευρώπης  να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε  να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και   εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε  μία  μικτή φυλή  μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποιά όμως είναι αυτή η  ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ' αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία
κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».

Αν και κανένα σχολικό  βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να  καταστραφεί η  ταυτότητα  και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται  για  ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία. Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove- Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού  σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy.

το έμβλημα της B'nai B'rith
Η προτροπή σε γενοκτονία, αποτελεί επίσης την βάση των συνεχών εκκλήσεων των Ηνωμένων Εθνών, για να γίνουν δεκτά εκατομμύρια  μεταναστών, έτσι ώστε να  αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές της νέας χιλιετίας, τον Ιανουάριο του 2000, στην αναφορά «Population division» των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού », η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025  από 159.000.000 μετανάστες. Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση,  αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο . Είναι βέβαιο ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων μέτρων για την στήριξη των οικογενειών. Είναι εξίσου σαφές, ότι δεν είναι με τη συμβολή ξένων γονιδίων  που θα προστατευθεί η γενετική κληρονομιά της Ευρώπης, αλλά ότι με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξαφάνισή της. Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων είναι να στρεβλώσει εντελώς έναν λαό, να τον μετατρέψει σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή . Εν ολίγοις, οι θέσεις του σχεδίου Kalergi  ήταν και εξακολουθούν να είναι, η βάση  των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων που αποσκοπούν στην γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής μετανάστευσης. Ο G. Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (OMS), αποδεικνύει ότι έχει μάθει καλά το μάθημα του Kalergi όταν λέει: «Αυτό που  σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα  κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή.»


Συμπεράσματα

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, το σχέδιο του Kalergi  φαίνεται να υλοποιείται  πλήρως. Είμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματική τριτοκοσμοποίηση της Ευρώπης. Η μάστιγα της επιμειξίας παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες: «Τα παιδιά του Kalergi ». Υπό τη διπλή πίεση της παραπληροφόρησης  και  την ανθρωπιστική αποβλάκωση που καλλιεργείται από τα μέσα μαζικής πληροφόρησης, διδάσκεται στους Ευρωπαίους να απαρνηθούν την καταγωγή τους, να απαρνηθούν την εθνική τους ταυτότητα.

Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, ότι ο "ρατσισμός" είναι λάθος, αλλά μόνο και μόνο επειδή θέλουν να μας κάνoυν όλους τυφλούς  καταναλωτές. Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος,  να αφυπνιστεί το πνεύμα της εξέγερσης στους Ευρωπαίους. Θα πρέπει να τεθεί μπροστά στα μάτια όλων το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή  Ένταξη, ισοδυναμεί με γενοκτονία. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, η εναλλακτική λύση είναι η εθνική αυτοκτονία.

Σημείωση του μεταφραστή: Αν  και τα αίτια των  προσωπικών επιλογών του Kalergi, δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα, που σίγουρα θα διαμορφώθηκε στο μυαλό των αναγνωστών: Γιατί ένας Ευρωπαίος αριστοκράτης με Φλαμανδικές, Πολωνικές, Ελληνικές- Βυζαντινές ρίζες, ακόμη και με αίμα Σαμουράι στις φλέβες του(από την μητέρα του) έγινε φορέας τέτοιων σχεδίων και όργανο στα  χέρια σκοτεινών δυνάμεων; Οι λόγοι, κατά την γνώμη μας, είναι πολλαπλοί: ιδιοσυγκρασικοί, ψυχολογικοί και...γυναικείων επιδράσεων.
Ida Roland

 Παρατηρούμε λοιπόν μία προσωπικότητα με έντονα σνομπ συμπεριφορές, υπεροψία, και έναν, ας μου επιτραπεί ο όρος, «εκφυλισμένο ελιτισμό». Επίσης, το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ασιάτισσα , ίσως του δημιούργησε εσωτερικές συγκρούσεις και απωθημένα, κάτι που μπορεί να συμβεί σε άτομα με τέτοια ιδιοσυγκρασία. Όμως ο πιο αποφασιστικός παράγοντας, πρέπει να ήταν η «κατάλληλη έφηβη», που όλως τυχαίως φυσικά, βρέθηκε δίπλα του, και έγινε η πρώτη γυναίκα του (σε ηλικία 13 ετών): η ιουδαία Ida Roland, που αργότερα θα γίνει φημισμένη ηθοποιός. Περιβάλλοντα και επιρροές, πολύ ιδιαίτερες...





                                                      ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Απονομή του ευρωπαϊκού βραβείου Coudenhove-Kalergi 2012 στον Πρόεδρο Van Rompuy



Ο Van Rompuy κατά την βράβευση του
Στις 16 Νοεμβρίου 2012, απονεμήθηκε στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Herman Van Rompuy το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove-Kalergi 2012, σε ειδικό συνέδριο στη Βιέννη, για τον εορτασμό των 90 χρόνων του πανευρωπαϊκού κινήματος. Το βραβείο απονέμεται ανά διετία σε ηγετικές προσωπικότητες, για την εξαίρετη συμβολή τους στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Αποφασιστικός παράγοντας για την απονομή του βραβείου ήταν ο ισορροπημένος τρόπος με τον οποίο ο Πρόεδρος Van Rompuy άσκησε τα καθήκοντά του στη νέα θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η οποία καθιερώθηκε με τη Συνθήκη της Λισσαβώνας. Διεκπεραίωσε αυτόν τον ιδιαίτερα ευαίσθητο ηγετικό και συντονιστικό ρόλο με πνεύμα αποφασιστικότητας και συμφιλίωσης, ενώ έμφαση δόθηκε επίσης στην δεξιοτεχνική διαιτησία του επί ευρωπαϊκών υποθέσεων και την αδιάπτωτη δέσμευσή του στις ευρωπαϊκές ηθικές αξίες.

Στον λόγο αποδοχής του, ο κ. Van Rompuy περιέγραψε την ενοποίηση της Ευρώπης ως έργο ειρήνης. Η σημασία της εν λόγω ιδέας, η οποία ήταν επίσης στο επίκεντρο του έργου του Coudenhove-Kalergi, παραμένει το ίδιο επίκαιρη ύστερα από 90 έτη.

Το βραβείο φέρει το όνομα του κόμη Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), φιλοσόφου, διπλωμάτη, εκδότη και ιδρυτή του πανευρωπαϊκού κινήματος (1923). Ο Coudenhove-Kalergi υπήρξε πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής ενοποίησης και διέδωσε την ιδέα μιας ομοσπονδίας ευρωπαϊκών κρατών στα έργα του.

Από το 2000, μεταξύ των νικητών του βραβείου συγκαταλέγονται η Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Angela Merkel (2010) και ο Πρόεδρος της Λετονίας Vaira Vike-Freiberga, (2006).













44 σχόλια:

  1. Εκπληκτικό και αποκαλυπτικότατο κείμενο!

    Ασχετο, αλλά δείτε τη φάτσα του Ρομπάι, δεν έχω ξαναδεί πιό διεστραμμένη φάτσα. Θα εμπιστευόσασταν αυτόν τον άνθρωπο τα κλειδιά του σπιτιού σας για μισή ώρα; Αυτοί του εμπιστεύτηκαν την Ευρώπη ολόκληρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φάτσα του Rompuy κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι παιδόφιλος του κερατά.

      Διαγραφή
  2. Καθόλου άσχετο, Εθνοφρουρέ. Η φάτσα αυτή είναι χαρακτηριστική της Ευρώπης που πάνε να φτιάξουνε.
    Δημήτριος Τσεργίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο στοχος ειναι η παγκοσμια κυβερνηση ενος Τραπεζικου Ραιχ. Ο μοναδικος εχθρος των σχεδιασμων για παγκοσμια κυβερνηση ειναι οι ευρωπαικοι λαοι που διαθετουν υψηλο μορφωτικο επιπεδο, εντονη πολιτικη χειραφετηση και βαθειες ιστορικες μνημες. Διαλυοντας αυτους τους λαους και τις παραδοσεις τους σε ενα πολυφυλετικο χαρμανι πετυχαινεις την εξαφανιση τους. Χριστιανισμος, εθνικη συνειδηση και εθνικη κυριαρχια εχουν καταστει απαγορευμενες εννοιες. Σε λιγο θα απαγορευσουν και τη φυσιολογικη οικογενεια, ειδαμε προσφατα πως αντιμετωπιζει τους πολυτεκνους η Τροικα.

    Το αρθρο ειναι οντως εκπληκτικο. Διαδωστε το στο διαδικτυο.

    Μιχάλης Κονταξής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι ενδιαφερουσα και η συμπορευσις του με τον OTTO von HABSBURG πανω στο θεμα του πανευρωπαισμού. Ο κυριος OTTO ηταν και απο τα μελη της Mont Pellerin Society (η γεννεσις του εκτρωματος του νεοφιλελευθερισμού). Αξιζει να ριξει κανεις μια ματια και στο: http://watch.pair.com/synarchy-4.html ( THE SYNARCHY “JUDEO-CHRISTIAN” THEOCRACY FRONTS FOR INTERNATIONAL BANKING CARTEL)......

    AZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι ήξερε ο Χίτλερ που θεωρούσε ότι η Αυστροουγγαρία ήταν πλήρως διαβρωμένη από τους περιούσιους! Γενικά η αυστριακή αριστοκρατία ήταν ως επί το πλείστον φιλοιουδαϊκή. Αλλά τελικά το '18 οι φιλοσημίτες Αμψβούργοι δεν γλύτωσαν την εκθρόνιση. Ηθικό δίδαγμα με τους περιούσιους δεν μπορεί να είσαι φίλος.
    Καλά Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χίτλερ "ήξερε" αλλά δεν έπραξε! 'Εκατσε με πολύ καλούς δασκάλους (βλ.Tavistock/MI6) αλλά ως μιά καλά κουρδισμένη κίναιδη αγγλική μαριονέττα είχε ως αποστολή να καταστρέψη την Ευρώπη, όπερ και εγένετο!!! Οι Αψβούργοι δεν ήταν απλώς "φιλοσημίτες", οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν ιουδαϊκό αίμα όπως άλλωστε και η πλεινότης της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας...

      Διαγραφή
    2. @Grizzly

      Τα όσα αναφέρεις περί Tavistock (εάν εννοείς το ινστιτούτο αυτό φτιάχτηκε μετά τον Β' ΠΠ) και MI6 είναι ιδιαίτερα σοβαρές κατηγορίες και προσωπικά πρώτη φορά τις διαβάζω. Υπάρχουν κάποια στοιχεία για το θέμα;

      Διαγραφή
    3. Σωστά, το Tavistock Institute of Human Relations ξεκίνησε από 1946. Αναφερόμουν στην κλινική (Tavistock Clinic). Θα μπορούσα να γράψω και να αναπτύξω αρκετά για το Tavistock και στο ρόλο που διαδραμμάτισε κυρίως προπολεμικά αλλά 1) δεν θέλω να βατολογήσω και να κουράσω τους αναγνώστες/επισκέπτες του "Θεοδότου" και 2)δεν είναι αυτό το θέμα μας. Μιάς και έγινε λόγος για το Tavistock : 'Οποιος ενδιαφέρεται να ερευνήσει ας διαβάσει το πολύ καλό βιβλίο του Dr. John Coleman (The Tavistock Institute of Human Relations: Shaping the Moral, Cultural, Political, and Economic Decline of the United States of America). Το βιβλίο αναφέρεται στην μεταπολεμική περίοδο.

      Όσο γιά τον Αδόλφο : Υπήρξε εκπαιδευμένο πρακτοράκι της SIS (Secret Intelligence Services - προκάτοχο του ΜΙ5/6). Πολύ περισσότερα μπορεί να διαβάσει κανείς στο (αμφιλεγόμενο για μερικούς) πολύ καλό κατά τη γνώμη μου, βιβλίο τού Greg Hallett: Hitler was a British Agent. Δίνει πολλές λεπτομέρειες. Καλύπτει την περίοδο της ψυχολογικής εκπαίδευσης του Χίτλερ στη Βρετανία κατά τη διάρκεια του 1912, και πώς οι Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες τον κατηύθυναν ως μαριονέτα γιά να υλοποιήσει το σχέδιο καταστροφής των ευρωπαϊκών δυνάμεων, κυρίως τη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Ρωσία. Σύμφωνα με τις πηγές της KGB. Ο συγγραφέας αναφέρεται επίσης και στην επιχείρηση "James Bond", σχέδιο φυγάδευσης του Μπόρμαν από το Βερολίνο όπως επίσης και στην επιχείρηση "Winnie the Pooh", σχέδιο φυγάδευσης του Χίτλερ από το φλεγόμενο Βερολίνο.

      Διαγραφή
    4. @Grizzly

      Έψαξα στο μέτρο του δυνατού (δηλ. χωρίς να βρω το ίδιο το βιβλιο που αναφέρεις) το θέμα. Και για να είμαι ειλικρινής είμαι ιδιαίτερα σκεπτικός έαν όχι πλήρως αρνητικός προς αυτή τη θεωρία.
      Κατά πρώτον ο συγγραφέας του βιβλίου είναι κάποιος αρχιτέκτονας o οποίος υποστηρίζει πως ταξίδεψε στην ΕΣΣΔ κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου και εκεί του «αποκαλύφθηκε» πως και ο Χιτλερ και ο Στάλιν ήταν πράκτορες των Άγγλων, ο συγγραφέας επίσης φαίνεται να υποστηρίζει πως και ο Οσάμα μπιν Λάντεν ήταν πράκτορας των Αμερικάνων και σπουδαγμένος στην Αγγλία και είχε «προγραμματιστεί» με τις ίδιες τεχνικές όπως και οι προηγούμενοι.
      Τα αρχεία της KGB (με τα οποία έχω ασχοληθεί στο παρελθόν) και στα οποία θεωρητικά στηρίχθηκε ο συγγραφέας άνοιξαν μετά τον Ψυχρό Πόλεμο και δεν μπορώ να αντιληφθώ πως η υπηρεσία αυτή εμπιστεύθηκε έναν δυτικό για να κάνει τέτοιες αποκαλύψεις και μάλιστα διαμέσου του Ψυχρού Πολέμου. Εάν σε ενδιαφέρουν τι πραγματικά γράφουν τα αρχεία της KGB για την ψυχροπολεμική περίοδο καθώς και την περίοδο πριν θα πρότεινα τα The Mitrokhin Archive I και ΙΙ από τους Christopher Andrews & Vasili Mitrokhin και τα βιβλία του Οleg Gordievsky και κυρίως αυτό που έγραψε με τον Christopher Andrews KGB: The Inside Story.
      Παρά τα όσα αποκαλυπτικά βρίσκει κανείς στα προαναφερθέντα βιβλία, δεν υπάρχουν πουθενά αναφορές για τα όσα λέει ο Hallett
      Από όσο μπορώ να δω εδώ http://www.whale.to/b/hallet_b.html που περιέχει μια καταγραφή των θέσεων του βιβλίου που αναφέρεις, υποστηρίζονται διάφορα πράγματα που βρίσκω δύσκολο να πιστέψω πως ο συγγραφέας κατάφερε να βρει αποδείξεις για αυτά. Όπως ότι μεγάλος αριθμός του γερμανικού επιτελείου ήταν πράκτορες των Βρετανών, πως ο Χίτλερ ήταν εβραίος (αυτό είναι παλαιά κατηγορία την οποία είχε ερευνήσει και ο ίδιος ο Χιμλερ και δεν είχε βρει στοιχεία που να την υποστηρίζουν) και πως ήταν σεξουαλικά ανώμαλος (κάτι το οποίο είναι σύνηθης κατηγορία για προσωπικότητες όπως ο Χίτλερ, κατηγορία που παρουσιάζεται χωρίς στοιχεία και θα έλεγα πως αποτελεί τυπική τακτική αποδόμησης μιας ιστορικής μορφής).
      Ο συγγραφέας δείχνει να συνεχίζει παρουσιάζοντας θεωρίες που έρχονται σε πλήρη αντίθεση των όσων ξέρουμε για τη περίοδο πχ πως ο Χίτλερ ελεγχόταν από τους τέκτονες οι οποίοι με τη σειρά τους ελέγχονταν από παιδόφιλους. Αν και δεν γνωρίζω κατά πόσο παιδόφιλοι βρίσκονται πίσω από τους τέκτονες, ιστορικά γνωρίζουμε πως ο τεκτονισμός απαγορεύτηκε ρητός επί Χίτλερ και χιλιάδες τέκτονες πήγαν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως.
      Θα μπορούσαμε να εξετάσουμε όλα τα όσα υποστηρίζει το βιβλίο αναλυτικά αλλά δεν μπορεί να γίνει αυτό σε ένα μήνυμα. Αυτό το οποίο ουσιαστικά θέλω να αναφέρω είναι πως σε κάθε θεωρία, ένας τρόπος για να προσεγγίσουμε την αλήθεια όσο καλύτερα γίνεται είναι να εφαρμόζουμε αυτό που λέγεται Occam’s Razor. Δηλαδή πως η πιθανότερη εξήγηση για κάτι είναι αυτή που περιέχει τον μικρότερο αριθμό υποθέσεων. Βάσει αυτού και δεδομένου πως τα όσα φαίνεται να υποστηρίζει ο συγγραφέας έρχονται σε αντίθεση με όλα τα αποδεκτά στοιχεία για το θέμα θα έλεγα πως μάλλον είναι προτιμότερο να παραμείνουμε στα μέχρι στιγμής αποδεδειγμένα στοιχεία για τη ζωή του Χίτλερ, η οποία ασφαλώς έχει εξετασθεί σε τέτοιο βαθμό που βρίσκω δύσκολο να διέφυγε από όλους τους ιστορικούς (ακόμα και αυτούς που έχουν χαρακτηρισθεί φιλικά προσκείμενη προς αυτόν πχ Irving) ότι ο Χίτλερ ταξίδεψε και έμεινε στην Αγγλία μεταξύ 1912-1913.

      Διαγραφή
    5. Συνέχεια

      Κατά δεύτερο λόγο από όσο βλέπω αυτός που υποστηρίζει και προωθεί το βιβλιο ιδιαίτερα ειναι ο Ηenry Makow. Για τον συγκεκριμένο θα έλεγα πως ενώ οι θέσεις του πάνω στο θέμα της ιουδαιοφεμινιστικής πανούκλας και της προώθησης της ομοφυλοφιλίας από το σύστημα είναι αξιόλογες και τεκμηριωμένες, η θεωρία του περί Illuminati δεν στηρίζεται σε στοιχεία αλλά απλά σε υποθέσεις. Από καθαρά ιστορικής άποψης εάν το θέμα των Illuminati της Βαυαρίας σε ενδιαφέρει υπάρχει ένα άρθρο μου στο μπλογκ ( http://theodotus.blogspot.gr/2012/02/h-illuminati.html )που ασχολείται αποκλειστικά με την δράση τους μέχρι την διάλυση τους από την Βαυαρική αστυνομία στα τέλη του 18ου αιώνα. Άρθρο το οποίο είναι βασισμένο στην ίδια την αλληλογραφία των Illuminati όπως αυτή ανακαλύφθηκε, διασώθηκε και παρουσιασθηκε αργότερα στο κοινό από τους Barruel και Robison. Αν και υπάρχουν στοιχεία πως οι illuminati συνέχισαν τη δράση τους και μετά τη φαινομενική αρχική διάλυση τους, δεν έχουμε κάτι το οποίο να αποδεικνύει τις θεωρίες του Makow. Toυ οποίου το βιβλίο Ιlluminati:the Cult that Highjacked the World έχω διαβάσει και δεν θα έλεγα πως παρέχει οποιεσδήποτε ουσιαστικές αποδείξεις στα όσα υποστηρίζει περί ελέγχου των illuminati, αν και οι διαπιστώσεις που κάνει σχετικά με την παρακμή της δυτικής κοινωνίας ειναι προφανώς αληθινές.

      Διαγραφή
  6. Nαι, αλλά ο Αδόλφος μπορούσε να τους έχει μαζέψει. Όχι να τους στείλει στις Η.Π.Α. για να τραβάμε εμείς ό,τι τραβάμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρατηρήσεις επί του άρθρου.
    Γιατί πρέπει να θεωρείται αρνητικό γεγονός η φυσική μείωση των ευρωπαικών πληθυσμών και επομένως ζητούμενο η ανάγκη αναπλήρωσης;
    Ποιές δραστηριότητες θα επωμισθούν οι επήλυδες σέ έναν υπερτεχνοκρατικό ανθρωποχώρο που η ένταση παραγωγικής εργασίας διαρκώς και μειώνεται;
    Είναι πρωταρχική αιτία καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος ο υπερπληθυσμός ενός είδους που οι πρακτικές θερμοδυναμικές δραστηριότητές του είναι εκθετικά υπερπολλαπλάσιες του φυσικού του μεγέθους με τις αντίστοιχες επιπτώσεις;
    Μας ενδιαφέρει το φυσικό περιβάλλον ή γίναμε εξωγήινοι;
    Κατάντησε αυτό το είδος απόλυτο παράσιτο στά άλλα είδη και από ένα σημείο και πέρα οργανωμένο μέρος αυτού (κέρδη από μή εργασία) παρασιτεί έναντι των ομοίων του; (σχεδόν μοναδικό φυσικό φαινόμενο).
    Ποιά είναι η πραγματική φύση των ρατσισμών κλπ, καθώς και ο σοβαρός ορισμός τους, όταν ο καθημερινός τρισμέγιστος "ρατσισμός" υφίσταται επί ημερησίας βάσεως και έχει σχέση με τους αποκλεισμούς που ανέχονται οι μη επώνυμοι σέ όλα τα επίπεδα στα "ευγενή" μέσα μη κουραστικής -υδροκέφαλης πλέον- "παραγωγικής" διαδικασίας; (νεποτισμοί, κομματοκρατία, υπόγειες διασυνδέσεις κλπ κλπ).
    Τελικά, για να μή το πολυκουράζουμε, το κυρίαρχο τελικό ερώτημα που οφείλει να μας απασχολεί πρέπει να εστιάζεται, στην επερχόμενη απ' ότι φαίνεται "εκκαθάριση" που ακολουθεί, σε μία οικονομική-νομική κατ' αρχάς "λύση" της σύμβασης των πολιτών με το παλαιό κράτος που κατεβάζει ρολά, με την έννοια του "πτωχευτικού" δικαίου (και όχι μόνο στα οικονομικά).
    Αφού καθοριστούν οι "αποζημιώσεις" και οι συμψηφισμοί (13 στρέμματα εξ αδιαιρέτου στον κάθε κάτοικο κατά πρώτον και έπονται και οι εκκαθαρίσεις επί των υποδομών και των παγίων)... τότε ο κάθε ένας ας ενταχθή στις όποιες προτάσεις μορφωμάτων παρουσιασθούν και ας κάμη ότι θέλει.
    Εάν θέλει να ταίζει και συναγελάζεται σαλταδόρους συνόρων ας το κάνει στο "δικό" του μόρφωμα και ας αναλάβει τις ευθύνες του, όχι στην κασίδα των άλλων.
    Δυστυχώς λείπει ο μεγάλος εμπνευσμένος σύγχρονος θεωρητικός με το πρακτικό πνεύμα που θα δώσει απαντήσεις πειστικές στις σύγχρονες προκλήσεις... λείπει πολύ.

    Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι ατελείωτες περίοδοι με πολλαπλές προτάσεις, τα νεφελώδη θεωρήματα, η συνειδητή προσπάθεια να γράψει κάποιος περίπλοκα και η λογοδιάρροια δεν οδηγούν πουθενά. Προσπάθησε να γράφεις πιό απλά για να γίνεσαι κατανοητός.

      Επί της ουσίας τώρα

      Το πρόβλημα του υπερπληθυσμού του πλανήτη υπάρχει λόγω του ακατάσχετου γεννοβολήματος παιδιών από μη λευκούς πληθυσμούς (ασιάτες, αφρικανούς, άπω ασιάτες). Οι λευκοί άνθρωποι (ευρωπαίοι, ευρωαμερικάνοι, λευκοί Αυστραλοί κλπ) αποτελούν μόνο το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού του πλανήτη και οι αριθμοί τους διαρκώς μειώνονται λόγω της υπογεννητικότητας.
      Εάν οι αριστεροί/δημοκράτες/προοδευτικοί/οικολόγοι ενδιαφέρονταν για το περιβάλλον θα φρόντιζαν να περιορίσουν τις γεννήσεις των μη-λευκών πληθυσμών και ειδικά των Ινδών και των Κινέζων. Επίσης δεν θα πίστευαν πως ολοι οι λαοί στο κόσμο θα πρέπει να αποκτήσουν τις ανέσεις των δυτικών καθότι αυτό θα προκαλέσει τεράστια οικολογική κρίση. Ας αναλογιστεί κάποιος τι σημαίνει να αρχίσουν να καταναλώνουν οι Κινέζοι κρέας όσο συχνά καταναλώνουν οι Αμερικάνοι. Μιλάμε για την εξαφάνιση κάθε ζώου στον πλανήτη...
      Αλλά οι αριστεροί/δημοκράτες/οικολόγοι κλπ και ο οργανωμένος ιουδαϊσμός που τους δημιούργησε, τους χρηματοδοτεί και τους καθοδηγεί δεν νοιάζονται πραγματικά για το περιβάλλον. Νοιάζονται για την εξόντωση του "καρκίνου της ιστορίας" (http://en.wikiquote.org/wiki/Susan_Sontag) όπως χαρακτήρισε τους λευκούς η εβραία φεμινίστρια "διανοούμενη" Susan Sontag.

      To άρθρο περιγράφει ένα κολοσσιαίο σχέδιο γενοκτονίας και εξάλειψης του λευκού ανθρώπου. Είναι δε τόσο ξεκάθαρο που όποιος δεν το αντιλαμβάνεται σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με τον εγκέφαλο του.

      Διαγραφή
    2. Εάν Θεόδοτε η γραφή κάποιου (προσοχή δεν λέμε γιά προφορικό λόγο), εκλαμβάνεται από τούς νεώτερους ως ακατανόητη, ή κάτι παρόμοιο, τότε τί χρείαν άλλων αποδείξεων έχουμε γιά την αλλοίωση του συντεταγμένου λόγου που εμάθαμε οι παλαιότεροι στα σχολεία μας και μέσω αυτού εκφραζόμασταν ευσύνοπτα (μη εν πολλοίς ολίγα λέγε αλλά εν ολίγοις πολλά).
      Δέν υφίσταται μόνο ο λευκός άνθρωπος ως ον επίθεση αλλά και τα πνευματικά του δεδομένα και ιδού τα επίχειρα, ακατανοησία τρόπου έκφρασης-σύνταξης μέσα σε δύο τρείς γενεές.
      Τώρα γιά το... "η συνειδητή προσπάθεια να γράψει κάποιος περίπλοκα και η λογοδιάρροια δεν οδηγούν πουθενά"... εδώ έκανες παντελώς λάθος κρίση φίλε, θα ίσχυε εάν είμασταν σε μιά κρασοπαρέα, τα θέματα που αναρτάς χρήζουν ιδιαίτερης εμβρίθειας, αντιμετώπισης και ανάλογης εκφραστικής "περιβολής", ο καθείς έχει τα μέσα του γιά τα εύκολα αλλά και τα δύσκολα ζητήματα, έτσι το αντιλαμβάνομαι, δεν γράφουμε σε τέτοιες θεματολογίες με απλοικό τρόπο γραφής, ούτε απλουστευτικό.
      H "συνειδητή προσπάθεια" εξαντλείται στο να εκφρασθούν με τον καλλίτερο τρόπο οι προσωπικές ανησυχίες, αυτά τα εργαλεία είχα και έχω, αυτά χρησιμοποιώ, ο καθείς εφ' ώ ετάχθη.
      Τέλος εάν υπονοείς βλάβη εγκεφαλική ναι έχω μία πρώιμη, όταν πριν 20 χρόνια έβλεπα καθαρά τις σύγχρονες εξελίξεις και άλλοι περί άλλων ετύρβαζαν.

      Διαγραφή
    3. Δεν νομίζω πως πρόκειται για ακατανοησία λόγω πτώσης της διανοητικής ικανότητας των νέων γενεών όπως υποστηρίζεις. Εάν ήταν έτσι δεν θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε και κείμενα συγγραφέων παλαιότερων γενεών.
      Η θέση μου είναι πως όσο πιό αποκρυσταλλωμένες και ξεκάθαρες απόψεις και θέσεις έχει κάποιος τόσο πιο απλά τις εκφράζει και τις παρουσιάζει.

      Διαγραφή
    4. Έγραψα γιά "πτώση διανοητικής ικανότητας";
      Τα έχουμε νομίζω ξαναπή, η γλώσσα είναι πολύπλοκος μηχανισμός απόδοσης άμεσων και έμμεσων μηνυμάτων, εγώ φερ΄ ειπείν δεν κατέχω το επίπεδο αγγλικών που κατέχεις, εάν αδυνατώ να κατανοήσω επακριβώς τα λεγόμενά σου σημαίνει πως είμαι υπομείων;
      Κάποτε με αυτά τα ελληνικά συνενοούμασταν, τώρα φαίνεται όχι, κάτι θέλω να σημειώσω με το γραφόμενό μου (που θεωρώ ως αναγκαίο κακό εδώ που φθάσαμε), δεν γίνεται να γίνω σαφέστερος... υπάρχουν αξιώτεροι, άλλωστε μπορεί και να σφάλλω... μακάρι να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.

      Διαγραφή
  8. @ανώνυμο 24 Δεκεμβρίου 2012 2:11 μ.μ.

    Οι Ευρωπαίοι έχουν το δικαίωμα να διατηρήσουν την φυλετική τους ιδιαιτερότητα, την εθνική τους συνοχή, το να είναι κύριοι των γεωγραφικών περιοχών που κατοικούν καθώς και να εξασφαλίσουν ένα μέλλον για τα παιδιά τους. Αυτά είναι αυτονόητα για όλες τις άλλες φυλές στο κόσμο, αλλά περιέργως θεωρείται "ρατσιστικό" για τους Ευρωπαίους...

    Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί οι Ευρωπαίοι και πιο γενικά οι λευκοί βομβαρδίζονται με μηνύματα κατά του υπερπληθυσμού τη στιγμή που αποτελούν το μικρότερο πρόβλημα σε σχέση με άλλες εθνοφυλετικές και θρησκευτικές ομάδες (κινέζοι, ινδοί, μουσουλμάνοι κλπ).

    Επίσης αντικειμενικά οι λευκοί ειναι οι μόνοι που πραγματικά νοιάζονται για το περιβλαλλον. Μέτρησε πόσες οικολογικές οργανώσεις υπάρχουν στη Δύση και πόσες στον μη-λευκό κόσμο. Επίσης όποιος έχει ζήσει σε πολυφυλετικές κοινωνίες και έχει συμμετάσχει στο οικολογικό κίνημα γνωρίζει πως τα μέλη οικολογικών οργανώσεων είναι εξ ολοκλήρου αποτελούμενα από λευκούς. Αφρικανοί και ασιάτες βρίσκουν αστείες τις ανησυχίες περι οικολογικής καταστροφής.


    Η λευκή φυλή και συγκεκριμένα ο λευκός ετεροφυλόφιλος άνδρας (καθώς οι γυναίκες δεν παράγουν ούτε πολιτισμό, ούτε τεχνολογία) είναι η μόνη δύναμη ικανή να παράγει και συντηρήσει τον πολιτισμό και την τεχνολογική πρόοδο. Άλλες φυλές όπως οι Ιάπωνες και οι Κινέζοι παρά τα πολιτισμικά τους επιτεύγματα μπόρεσαν να αναπτυχθούν τεχνολογικά μόνο έπειτα από επαφή με τους δυτικούς και πρακτικά αντιγράφοντας τη δυτική τεχνολογία.
    Συνεπώς αν σβήσει ο λευκός άνδρας και κατ' επέκταση η λευκή φυλή ένα ερώτημα που δημιουργείται είναι ποιό είδος ανθρώπου θα συνεχίσει τον πυρσό του πολιτισμού.

    Σε πιό στενά πλαίσια τώρα, από οικονομικής άποψης στις πολυφυλετικές κοινωνίες (πχ ΗΠΑ) ο λευκός ετεροφυλόφιλος άνδρας είναι η κύρια κοινωνική μοναδα που συνεισφέρει οικονομικά στο κράτος και συντηρεί τις άλλες ομάδες (single mothers, μειονότητες κλπ). Είναι λοιπόν προς το συμφέρον και των μειονοτήτων να διατηρηθεί ο λευκός άνθρωπος. Ο τελευταίος δε ειναι και αυτός που από τον υπερβολικό ανθρωπισμό του έδωσε την δυνατότητα σε άλλες φυλετικές ομάδες (πχ αφρικανοί, άραβες) μέσω της τεχνολογίας του (φάρμακα, εμβόλια)να βιώσουν την πληθυσμιακή έκρηξη.

    Άλλωστε αν δεν υπήρχαν λευκοί να δημιουργήσουν τις δυτικές χώρες με τα υψηλά στάνταρς υγείας, πρόνοιας και πολιτισμού οι κάθε λογής λαθροεισβολείς εξ αφρικής και ασίας που ακριβώς θα κατέφευγαν, στη Ζιμπάμπουε ή στο Μπαγκλαντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά δεν μπορώ να αντιληφθώ σε ποιό μέρος της τοποθέτησής μου στρέφομαι κατά του λευκού ανθρώπου και υπέρ του εποικισμού της ευρωπαικής ηπείρου.
      Έθεσα απλούστατα την παράμετρο της πληθυσμιακής έκρηξης ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΠΕΙΡΩΝ που πρέπει να απασχολεί την ανθρωπότητα γενικότερα.
      Όταν πήγαινα μικρός σχολείο ο πληθυσμός της γης μας έλεγαν πως είναι 2,7 δις και μάλλον είναι πολύς (πρόβλεψη Μάλθους).
      Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να εξετάζεται κοινωνικοπολιτικά ποιοί παράγουν τα "δύσκολα" αγαθά εντός ενός έθνους και ποιοί τα καρπώνονται; Eάν δεν γίνομαι κατανοητός τότε μάλλον η ηλικία έβλαψε σοβαρά τον εγκέφαλό μου.

      Διαγραφή
    2. Ο Μάλθους είχε "προβλέψει" τον 19 αιώνα πως σύντομα η ανθρωπότητα θα ξέμενε από τρόφιμα λόγω υπερπλυθυσμού, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Όπως δεν βγήκαν και αληθινά τα διάφορα στατιστικά νεομαλθουσιανά μοντέλα οργανισμών όπως η Λέσχη της Ρώμης κλπ

      To πρόβλημα είναι όμως πως η πληθυσμιακή έκρηξη φαίνεται να απασχολεί μόνο τους λευκούς και η προπαγάνδα κατά των γεννήσεων παιδιών να στρέφεται αποκλειστικά στους λευκούς. Στην ουσία λοιπόν το πληθυσμιακό γίνεται ακόμα ένα προπαγανδιστικό όπλο υπερ της εξάλειψης του λευκού ανθρώπου ενώ αφήνει αδιάφορους τους πραγματικούς δημιουργούς του προβλήματος (κινέζους, ινδούς, αφρικάνους, μουσουλμάνους κλπ).

      Η οικονομία όπως και ο πολιτισμός και η τεχνολογία είναι ανδρική υπόθεση. Οι μηχανικοί, οι γεωπόνοι, οι μεταλλωρύχοι κλπ ειναι άνδρες, οι γυναίκες απασχολούνται κατά κύριο λόγο σε αεριτζίδικα επαγγέλματα (πωλήτριες, γραμματείς, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί) και κλάδους (πχ τουρισμός, παροχή υπηρεσιών).

      Τώρα που γράφεις απλά γίνεσαι κατανοητός από όλους:-)

      Διαγραφή
  9. Αυτό το φαινόμενο να ρίχνουν νόστιμες μικρούλες δίπλα σε σημαντικές προσωπικότητες ειναι παλιά και δοκιμασμένη πρακτική. Έχει δυο στόχους α) γίνεται ευκολότερος ο επηρεασμός τους προς φιλοεβραικές πολιτικές, β) τα παιδιά που γεννιούνται από αυτούς τους γάμους ειναι σύμφωνα με τον εβραικό νόμο εβραίοι και επειδή η μητέρα (που κυρίως ασχολείται με την ανατροφή τους) είναι εβραία, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν και εβραική εθνοθρησκευτική συνείδηση. Με αυτό το τρόπο "κλέβουν" τα γονίδια όλων των πετυχημένων εθνικών και τα προσθέτουν στο δικό τους γεννετικό υλικό. Οι Τούρκοι κάνανε κάτι παρόμοιο στο παρελθόν με τους πληθυσμούς των Βαλκανίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:

    Ο πρωτος αποδεκτης του βραβειου Coudenhove-Kallergi ηταν το 1970 ο Κ. Τσατσος (μετεπειτα προεδρος της Ελλ. Δημοκρατιας). Σκεκεφτειτε το......

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πιάσαμε το υπονοούμενο, αγαπητέ A.Z. Έχεις δίκιο.
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H XA πήρε το άρθρο σας, το ανάρτησε αφαιρώντας το σημείο που αναφέρεται το όνομα του μπλογκ σας και το παρουσιάζει ως δικό της.

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-schedio-coudenhove-kalergi-h-genoktonia-twn-lawn-ths-eurwphs#.UN7ckjXh5oY

    Αυτό επειδή μέχρι πριν λίγο καιρό τους υποστηρίζατε εμμέσως πλυν σαφώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μας ενημέρωσαν για το θέμα... Δεν είμαστε κατά στο να διαδίδονται τα άρθρα μας, αλλά δεν βρίσκω θεμιτό να μην αναφέρεται η πρωταρχική πηγή. Ειδικά όταν κάποιο μέλος μας κόπιασε για τη μετάφραση του συγκεκριμένου κειμένου από τα ιταλικά...
      Επικοινωνήσαμε με τη σελίδα της ΧΑ, αλλά δεν πήραμε απάντηση, ότι κι αν σημαίνει αυτό.

      Διαγραφή
    2. Το ίδιο θέμα έχω αντιμετωπίσει κι' εγώ κατά καιρούς, με κάποια δικά μου άρθρα, μολονότι τιμώ πάντοτε, όπως έχω υποχρέωση, τις πηγές των άρθρων που επιλέγω να αναρτώ στο site μου : http://www.ribandsea.com/articles/1810-to-sxedio-coudenhove-kalergi-i-genoktonia-ton-laon-tis-evropis

      Διαγραφή
  13. http://attikanea.blogspot.gr/2012/11/19-2011.html ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ....ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μία ένσταση. Αναφέρεται στο κείμενο: "είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων"

    Από πότε αναγνωρίζεται στους μετανάστες καθεστώς μειονότητας; Η αποδοχή ότι ένας πληθυσμός (λάθρο-)μεταναστών αποκτά στάτους μειονότητος είναι τουλάχιστον επικίνδυνη.

    Σημειωτέον ότι σχεδόν στο σύνολό τους οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι αρχικώς λαθρομετανάστες. Απλώς ένα μέρος από αυτούς νομιμοποιήθηκε εκ των υστέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μήπως έχει κάποιος υπόψιν του σε τί αναφέρεται το κείμενο του Κουντενχοφ;
    Judenhaß von heute: Graf H. Coudenhofe-Kalergi. Das Wesen des Antisemitismus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πραγματικά ο Παρατηρητής έχει κάνει τους κατάλληλους συνδιασμούς με το άρθρο σας.
    Να είστε καλα
    http://www.paratiritis.net/2013/10/7627/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο Νότης Μαριάς στηρίζει το σχέδιο COUDENHOVE – KALERGI
    http://www.paratiritis.net/2014/02/11368/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διαβάστε (αγγλικά) το παρακάτω άρθρο του BBC και θα καταλάβετε πλήρως.
    Οι εκπρόσωποι της παγκόσμιας ελίτ πλέον λένε ανοιχτά τι επιδιώκουν.

    http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.paratiritis.net/2014/06/18317/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η φυλή αποτελεί ένα εμπόδιο στον δρόμο για σιωνιστική ολοκλήρωση και χανούκεια εκδίκηση.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟΡΑ-ΤΑΛΜΟΥΔ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι Παρατηρητές θεωρούμε ότι το εν λόγω άρθρο είναι το σημαντικότερο στο ελληνικό διαδίκτυο για αυτό και είμεθα ευγνώμονες στον Θεόδοτο. Αναπαράγουμε όχι μόνον αυτό αλλά και άλλα άρθρα, αναφέροντας όχι μόνον την πηγή, αλλά και ανακατευθύνοντας τους αναγνώστες μας ώστε να διαβάσουν όχι μόνον αυτό αλλά και ακόμα περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για να γνωρίζεις την αλήθεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. όντως τα βιβλία δεν το αναφέρουν κ μάλιστα το νέο βιβλίο "πολιτική παιδεία" ούτε καν αναφέρει το σχέδιο KALERGI. Ομως έχω μία απορία. Επειδή πολλοί, όπως εγώ π.χ. πρώτη φορά μαθαίνω για το σχέδιο αυτό, κι ας είμαι καθηγήτρια, θα εξέφραζα την απορία μου γιατί όσοι πολιτικοί είναι κατά της ΕΕ κ ολοκλήρωσης, δεν διαδίδουν στο δμόσιο λόγο τους αυτά τα θέματα. Για να καταννοήσει ο κόσμος το θέμα της μαζικής μετανάστευσης, το κίνδυνο της απώλειας της εθνικής μας ταυτότητας κλπ. Εγώ παίρνω απαντήσεις από αυτά που διάβασα, για τα όσα συμβαίνουν γύρω μου, για τα μυστικά σχέδια βίας κ εξόντωσης ανθρώπων, για αθώα θύματα και άλλα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ftp://ftp.soc.uoc.gr/students/eolm517/Paneurwph_Enwmenh_Eurwph_MARIAS_2002.pdf
      Απόψεις Μαριά Νότη για Σχέδιο Καλλέργη και την Ελληνική του Καταγωγή,από Κρήτη.

      Διαγραφή
  24. Κατ'αρχην ευχαριστώ για την ενημέρωση. Ευχαριστώ για τους ενδιαφεροντες διαλόγους σας .
    Η Αλήθεια δυστυχως ειναι δυσπροσιτο κτημα .Η ερωτηση μου ομως αφορα το" δια ταυτα"......
    Με δεδομενη την αφασια της πλειοψηφιας του Ελληνικού λαού περί των μελλουμενων ,ανήσυχοι
    πνευματικά άνθρωποι όπως εσείς κ άλλοι που απλα δεν βρίσκονται" εδώ μεσα" .....τι πράττουν??..
    πως ενεργοποιούνται ??...κ γενικά τι σκέφτονται ως αντίδραση??....
    Οσον αφορα την Κα Καθηγήτρια περί κομμάτων ,της απαντώ με τα λογια του Καβαφη:
    Αιωνιον πολιτικην έχει η Ελλάς το κομμα
    πλην όμως πολιτικήν δεν έχουμε ακόμα!!!!
    Προσωπικά θεωρώ οτι ο θεσμός των κομμάτων κ της Δημοκρατίας με την σημερινή μορφή
    ο,τι είχε να δώσει το έδωσε ......χρήζει ανανέωσης κ αναγέννησης (δεν είμαι υπέρμαχος φασισμων
    μακρυά απο μένα !!!).....
    Ευχαριστώ για την Φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η Συνωμοσία ΑΒΡΑΑΜΟΒΕΝ KALLERGI (Η ελεύθερη διακίνηση ποιους αφορά;;;τους Ευρωπαίους ή τους πακιστανοαφρικανοαφγανούς;;;)
    http://www.paraxeno.com/28058/i-sinomosia-avraamoven-kallergi/

    ΓΡΑΦΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. coudenhove kalergi
    ftp://ftp.soc.uoc.gr/students/eolm517/Paneurwph_Enwmenh_Eurwph_MARIAS_2002.pdf
    από την Πανευρώπη στην Ενωμένη Ευρώπη
    Νότης Μαριάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος "κατέβασε" το άρθρο που έβαλες. Γιατί άραγε;

      Διαγραφή