Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ

Επειδἠ πάρα πολλοί σε αυτήν εδώ τη χώρα συνεχίζουν να αποκαλούν τη Μέρκελ «Ναζί» και άλλα παρεμφερή (φυσικά ανόητα για να μη πούμε βλακώδη), καλούμε τους πάντες να διαβάσουν με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή το παρακάτω άρθρο.


Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου  
       
Σε προηγούμενο άρθρο για την καταγωγή τριών ηγετών μεταξύ αυτών και της Μέρκελ, ο Θεόδοτος είχε αναφερθεί  στην ιουδαϊκή καταγωγή της καγκελαρίου Angela Dorothea Merkel. Πράγματι, ήταν γνωστό ότι  το επίθετο του πατέρα της, Kasner, ήταν ένα συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο των ασκεναζίμ εβραίων της Γερμανίας. Προσφάτως, κυκλοφόρησε στην Γερμανία ένα βιβλίο με τον τίτλο: Άνγκελα Μέρκελ- Η Καγκελλάριος και ο κόσμος της, στο οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν Πολωνός και το πραγματικό του όνομα ήταν Kazmierczak. Όταν μετανάστευσε από την Πολωνία στην Γερμανία, το άλλαξε επί το γερμανικότερο σε  Kasner. Ο δημοσιογράφος δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, και οι λόγοι, όπως θα φανεί παρακάτω, είναι μάλλον προφανείς. Το επίθετο Kazmierczak προέρχεται από  το όνομα Kazimierz, μία ιστορική συνοικία της Κρακοβίας,  γνωστή γιατί αποτέλεσε το κέντρο  της εβραϊκής κοινότητας της πόλης από τον 14ο αιώνα. Πολλοί  Ιουδαίοι λοιπόν της Πολωνίας  έπαιρναν το επίθετο τους από τα αρχικά αυτής της συνοικίας, όπως εξάλλου  το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι  

Eμπορικος δρόμος στην συνοικία Kazimierz
 Ο Kazmierczak  παντρεύτηκε  μία Πολωνή , με το επίσης πολύ συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο Jentzsch. Έτσι μας προέκυψε  η  Angela Merkel (=το επίθετο του συζύγου) Kasner- Kazmierczak και ένας Θεός ξέρει τι άλλο! Τώρα για το πώς η Μερκελ αναδείχτηκε  στην  ηγεσία της Γερμανίας, αυτό ο Θεόδοτος το περιέγραψε στο προαναφερθέν άρθρο. Πάντως, μεγαλύτερη σημασία και από το γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, έχει η δήλωση του καθηγητή πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο της Βόννης και βιογράφου της, Gerd Langguth: «Η κ.Μέρκελ έχει μια συναισθηματική σχέση με το Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό». Δήλωση που απέκτησε ιδιαίτερη σημειολογία, αφού δημοσιεύτηκε από τους  New York Times 

21 σχόλια:

  1. Αναρωτιέμαι τι θα πουν τώρα όλοι αυτοί οι βαρεμένοι "πατριώτες" που αναπαράγουν αυτές τις ανοησίες ότι η Μέρκελ είναι παιδί του Χίτλερ από το κατεψυγμένο σπέρμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άτομα που πιστεύουν τέτοιες απίστευτες ιστορίες δεν έχουν ιδιαίτερη εκτίμηση για έρευνες βασισμένες σε πραγματικά στοιχεία. Οπότε μην περιμένεις κάποια αντίδραση.
      Πάντως αυτό το ανέκδοτο περί της Μέρκελ απογόνου του Χίτλερ δεν είναι κάποιος περιθωριακός μύθος που βρίσκει κανείς σε 1-2 μπλογκς, μια απλή αναζήτηση να κάνεις βρίσκεις δεκάδες εάν όχι εκατοντάδες μπλογκς και σελίδες και μάλιστα κάποια ιδιαίτερα γνωστά που αναπαράγουν αυτή την ιστορία...Και το ερώτημα που γεννάτε μετά είναι αν αξίζει κανείς να ασχολείται με αυτό το λαό πλέον...

      Διαγραφή
  2. Οποια πετρα κι αν γυρισεις..........
    Εχουν μολυνει τον πλανητη με την παρουσια τους!

    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταινε οι Εβραιοι αλλα οι ΕβραιοΕλληνες, δηλαδη αυτο το πνευματικο υβριδιο που δεν αντιλαμβανεται οτι εχει το δυναστη στο κεφαλι του κατα πρωτον και φυσικω τω λογω και στην τσεπη του. Ευτυχως ο Λιαντινης εφυγε νωρις να μη βλεπει τους νεοραγιαδες να κλαψουριζουν γιατι δεν τους φτανουν τα λεφτα να πληρωνουν χαρατσια και τα αλλα τα δεινα που τους εστειλε ο Θεος για τις αμαρτιες τους. Οσο δε για τον υπερασπιστη της εθνικης ακεραιοτητος και του συνταγματος ελληνικο στρατο, περι αλλων τυρβαζει. Κατα τα αλλα εορταζει σημερον συμπας ο λαος μετα της ηγεσιας του την εθνικη του ανεξαρτησια και θα συμμετασχει εις τας λαμπρας παρελασεις οπισθεν συρματοπλεγματων!!! Νομιζω οτι χρηζομεν ψυχιατρικης αξιολογησεως.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο λιαντινης αυτοκτονησε.... το εγκρινεις ως γνησια πατριωτικη πραξη?

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ με το σχόλιο! Ο Λιαντίνης θεωρούσε τον εαυτό του δάσκαλο με "δ" κεφαλαίο, επομένως ως πνευματικός άνθρωπος όφειλε να παραμείνει ζωντανός στη πρώτη γραμμή της μάχης συνεχίζοντας το "αφυπνιστικό" του έργο... Στην προκειμένη περίπτωση όμως, μάλλον τον εαυτό του σκέφτηκε πρώτα...

      Διαγραφή
    3. O Λιαντίνης είναι ένας καθαρά υλιστής κρυπτο-ιουδαίος που πλάσαρε τον εαυτό του ως μέγα φιλόσοφο χωρίς να πει απολύτως τίποτα( η μάλλον είπε----> τα πάντα εναντιον του Χριστού),βέβαια με πολύ διαφήμιση (τηλεοράσεις, ιστορίες...)


      http://www.livanis.gr/%CE%91%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%9B%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82_p-251635.aspx

      Αυτός είναι ο Λιαντίνης και αυτοί των προοθούν.



      Ωχχχχχχχχχχχχχχχ "ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ" ο αγαπημένος μου εκδοτικός οίκος.....

      Όποιοι αναγορεύουν τον Λιαντίνη σε μέγα στοχαστή - φιλόσοφο είναι απλά παιδιά με ειδικές ικανότητες.


      Διαγραφή
    4. - Μάνα, άκου. Σύντομα θα λάβεις μια μαχαιριά, όχι στην πλάτη, αλλά στην καρδιά. Θέλω να φανείς γενναία, σαν αρχαία Σπαρτιάτισσα, που έχανε το γιο της, αλλά έστεκε περήφανη.
      Η μάνα κατάλαβε αμέσως και αντέδρασε:
      - Όχι, παιδί μου, όχι, εγώ πρέπει να φύγω πρώτη...
      Της έπιασε το χέρι:
      - Μανούλα, ηρέμησε. Νιώθω ότι έχω ζήσει πέντε ζωές. Ήρθε η ώρα να φύγω.
      - Παιδί μου, σπλάχνο μου, πάντα πίστευα σε σένα. Ας γίνει αυτό που θέλεις.
      Τον αγκάλιασε και τον φίλησε.
      Και εκεί ο Λιαντίνης της είπε τα στερνά του λόγια...

      Διαγραφή
    5. Προσωπικα κάποια στιγμή με τον όλο κακό χαμό που γινόταν για τον Λιαντίνη, κάθησα να ακούσω κάποιες ομιλίες και διαλέξεις του. Μου έδωσε την εντύπωση πως είχε ένα μοναδικό ταλέντο να μιλάει για πολύ ώρα χωρίς πρακτικά να λέει κάτι ουσιώδες.
      Δεν αντιλαμβάνομαι πως δημιούργησε τέτοιο ρεύμα στη κοινωνία. Το γεγονός πάντως πως τον προωθούν οι εκδόσεις Λιβάνη λέει πολλά...Σάτυρε νομίζω πως έχεις δίκιο στο θέμα.

      Διαγραφή
    6. Όντως,αυτό ακριβώς.

      Επίσης...

      http://www.youtube.com/watch?v=FtOdw4oDhTA

      Σε αυτό το βίντεο αποδεικνύεται η καθαρά υλιστική κοσμοθέαση του Λιαντίνη.

      Αλλά εκτός αυτού προκαλώ αυτόν που θα δει αυτό το βίντεο να παρατηρήσει τον τρόπο ομιλίας του, τις κινήσεις του, το προσωπό του ,τις εκφράσεις του κτλπ

      Είναι αυτός ο άνθρωπος υγιής?
      Η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για ψυχικά άρρωστο άτομο.

      Σημείωση: Αν κάτι προσπάθησαν να ερευνήσουν αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι όπως ο Πλάτων αυτό είναι η ΨΥΧΗ.&-

      Διαγραφή
    7. Αυτό μου το είχε πει και ενας φίλος ψυχίατρος...ότι ο Λιαντίνης ειναι άτομο ψυχικά μη-υγειές...

      Διαγραφή
  4. Χαίρομαι, που έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή η πραγματικότητα - έστω και μόνο στους αναγνώστες του Θεόδοτου. Πολύ ωραία τα λέει ο Α. Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και άν είναι έχει καμμία σημασία;
    Περισσότεροι είναι αυτοί που τους υπηρετούν.
    Οπότε;;;
    Είτε είσαι, είτε δεν είσαι, το σημαντικό είναι ένα. Το άν είσαι πρόθυμος να υπηρετήσεις συγκεκριμένα σχέδια.
    Τόσο απλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το βασικό σε αυτήν τη θύελλα που ζούμε είναι να υπάρχει ένα κομμάτι της κοινωνίας καθαρό... όσο μικρό και αν είναι αυτό.
    (Αδόλφος Χίτλερ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι καταφεύγουμε σε "χιτλερικά" τσιτάτα;;; Ωρέ 'Ελληνες κανένας δικός μας σοφός δεν έχει πει τίποτα σχετικό;;; Ντροπή!

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος26 Μαρτίου 2013 - 7:10 π.μ.

      Περισσότερη σημασία έχει το "τι είπε" από το "ποιός το είπε".

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή εάν αυτό το τσιτάτο το είχε πει ο Στάλιν, ο Μάο, ο Λένιν ή ο Τσε Γκεβάρα θα έπρεπε να είμασταν και ευχαριστημένοι;;; Εγώ πάντως όχι!!! Είναι η πολλοστή φορά που γίνεται αναγωγή σε τσιτάτα του Χίτλερ κάτι που δεν αρμόζει σε 'Ελληνες το φρόνημα. Ας ψάξουν να βρουν ρητά των παμμεγίστων Ελλήνων και ας σταματήσουν αυτές οι ελεεινότητες...

      Διαγραφή
    4. αγαπητέ μου εάν στο μυαλό σου ο μαοισμός είναι στην ίδια μοίρα με τον εθνικοσοσιαλισμό τότε φοβάμαι πως δεν καταλαβαίνεις τι γράφουμε σε αυτό το μπλογκ.
      Αν θες να διαβάσεις για "παμμέγιστους Έλληνες" (sic), για τους αρχαίους που κατεβάσανε τους Ευρωπαίους από τα δέντρα. Για Έλληνες που είχαν χοληστερίνη όταν οι άλλοι τρώγανε βελανίδια κλπ, καλύτερα να απευθυνθείς αλλού.
      Εγώ τη μόνη ελεεινότητα που διακρίνω εύκολα σήμερα είναι η βλακώδης προγονοπληξία των Νεολλήνων.
      Το πιθανότερο είναι πως ο Θεόδοτος δεν είναι για εσένα.

      Διαγραφή
  7. Μπράβο Θεόδοτε.. Ήσουν γρηγορότερος.. http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7387.html

    Το μέγα πρόβλημα είναι το πως θα πείσεις τόσα δισεκατομμύρια ανθρώπους ότι τους έχουν εξαπατήσει μερικά εκατομμύρια Σημίτες.. Είμαστε σε τόσο εμβρυακό στάδιο που ούτε οι "πατριώτες" και οι "εθνικιστές" δεν δίνουν μεγάλη σημασία στο θέμα.. Για αυτό και την πατάμε συνεχώς δηλαδή.. Ας ελπίσουμε ότι θα προοδεύσουμε επιτέλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια!

      Eχω την εντύπωση πως στο εξωτερικό τα πράγματα από πλευράς πληροφόρησης είναι κάπως καλύτερα. Εδώ όντως βρισκόμαστε σε κωμικοτραγικό επίπεδο...

      Διαγραφή
  8. Στον ανώνυμο που διαμαρτύρεται για τα χιτλερικά τσιτάτα: Οι Έλληνες σήμερα είναι πασοκοσυριζαίοι. Άμα πάψουν να είναι και, κατά συνέπεια, αρχίσουν να σκέφτονται, τότε κι εμείς θ'αρχίσουμε να βάζουμε και ελληνικά τσιτάτα.
    Δημήτριος Τσεργίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή