Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Γράφει ο  Ιωάννης  Αυξεντίου

Πιστεύουμε ότι πρέπει να επέμβει κάποιος εισαγγελέας ή έστω, αν δεν υπάρχει ακόμη το «νομοθετικό πλαίσιο», οι ευαίσθητοι και καλλιεργημένοι πολιτικοί μας να φροντίσουν να καταθέσουν μία «πράξη νομοθετικού περιεχομένου», ώστε να συλλαμβάνεται άμεσα όποιος κατέχει, διακινεί ή διαφημίζει τα βιβλία αυτού του επικίνδυνου ρατσιστή και ομοφοβικού, που ονομάζεται Πλάτωνας. Είναι αδιανόητο τα βιβλία του να κυκλοφορούν ελεύθερα στη «χώρα που γέννησε τη δημοκρατία». Να συγκληθεί άμεσα το «συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών»  και να λάβει  θέση γι’ αυτό  το τόσο σοβαρό ζήτημα, για το οποίο, το επισημαίνω, ζήτησαν και εξηγήσεις από τον ΟΗΕ.

Παραθέτω μερικά από όσα ανήκουστα γράφει αυτός ο σκοταδιστής, αντί-δημοκράτης, οπισθοδρομικός, συγγραφέας (φιλόσοφος ούτε που να το συζητάμε):

Α) Ακραία  ρατσιστική  δήλωση:
«Και θα βουτήξει, είπα εγώ, αγαπητέ μου, μέσα στα σπίτια των πολιτών, και στο τέλος ακόμα και στα ζώα θα εμφυτευτεί η αναρχία.» Πως το εννοούμε είπε αυτός; (…) «Όταν ο μέτοικος γίνεται ίσος με τον πολίτη και ο πολίτης με το μέτοικο, και ο ξένος  το  ίδιο.» [Πολιτεία, βιβλίο όγδοο]


Β) Υβρίζει τη δημοκρατία που «γεννήθηκε σε αυτόν εδώ το τόπο»:
«Έτσι λοιπόν είπα εγώ, περνάει την κάθε μέρα της ζωής του προσφέροντας τον εαυτό του στην επιθυμία που θα του τύχει, άλλοτε, δηλαδή, μεθυσμένος και μέσα στους ήχους των αυλών, άλλοτε πάλι πίνοντας νερό μονάχα και αδυνατισμένος από την δίαιτα, άλλοτε γυμνασμένος, και κάποτε άλλοτε τεμπέλης και αδιάφορος για τα πάντα, και κάποτε σαν δοσμένος στην φιλοσοφία. Πολλές φορές πολιτεύεται και πετάγεται συνεχώς και λέει και κάνει ότι του τύχει. Και αν καμιά φορά ζηλέψει τους πολεμιστές, σ’ αυτήν την τέχνη στρέφεται, ή, αν ζηλέψει τους χρηματιστές πάνω σε αυτό στρέφεται με ζήλο. Και ούτε καμιά τάξη  ούτε ανάγκη υπάρχει στη ζωή του, αλλά λέγοντας τούτο τον τρόπο ζωής ευχάριστο και ελεύθερο και ευτυχισμένο, τον ακολουθεί για πάντα. (…) Δεν θα καταταχτεί από μας ο άνθρωπος αυτού του είδους ως αντίστοιχος της δημοκρατίας, και σωστά δεν θα χαρακτηρίζεται ως δημοκρατικός;» [Πολιτεία ,βιβλίο όγδοο]

Γ) Ξεκάθαρα και αδιάντροπα ομοφοβικός :
«Η ομοφυλοφιλία αρσενική και θηλυκή, είναι διαστροφές υπεύθυνες για αμέτρητες καταστροφές, όχι μόνο για την ιδιωτική ζωή του ατόμου, αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία.» [Νόμοι,836Β]

Όντως αδιανόητα πράγματα, όπως θα διαπιστώσατε. Κάνουμε έκκληση στον σεβάσμιο δικηγόρο (της «αριστεράς και της προόδου») που δεν ανέχεται τέτοιου είδους απόψεις, να κάνει αμέσως μία παρέμβαση στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Βέβαια, θα μου πείτε ότι ο αυτός  ο  φωστήρας της νομικής επιστήμης είναι λίγο γλοιώδης, αλλά, να μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Σημασία έχει ότι είναι Έλληνας, απόγονος, και αυτός, των μαχητών των Θερμοπυλών. Έλληνες παντού:  Στο Mega, στον Antenna, στο ΣΚΑΪ, στον Alpha, στην Ελευθεροτυπία, στην Καθημερινή, στα Νέα, στο Βήμα, στην Αριστερά, στην “Δεξιά”, στην Πρυτανεία, στην Αρχιεπισκοπή, στην  OΛΜΕ, στην Ακαδημία … παντού  Έλληνες. Δόξα σοι, Κύριε!

18 σχόλια:

  1. φανταστειτε τα ποσοστα της χρυσης αυγης, και την πανωλεθρια των πολιτικων κνωδαλων του δυσωδους συστηματος της μεταπολιτευσης, ετσι και δεν προφυλακιστουν. το οποιο ειναι και το πιο πιθανο λογω των αστειων (κατασκευασμενων) κατηγοριων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου δεν υπαρχει διακρισις εξουσιων εν Ελλαδι. Εχουν πολιτικο προισταμενο οι δικαστικοι....

      ΑΖ

      Διαγραφή
    2. @AZ

      To άλλο σου μήνυμα δεν μπορώ να το δημοσιεύσω, διότι αν και μιλάς μεταφορικά με την ψύχωση που έχει πιάσει τους πάντες στην Ελλάδα αυτές τις μέρες πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

      Διαγραφή
  2. Ο θείος Πλάτων, δεν ήταν μόνο ένας υπέρτατος φιλόσοφος, θεμελιωτής στην ουσία του ιδεαλισμού, αλλά και μέγας πολιτειολόγος και θεολόγος.
    Το τελευταίο το άσκησε με την μεγίστη διακριτικότητα που του επέβαλε (γενικώτερη στάση στην αρχαιότητα) το σέβας προς το ακατάληπτο Θείον... που προφανώς έχει τους λόγους Του να είναι ακατάληπτον.
    Η θεία φύση και προέλευση της πεπτωκυίας ψυχής, με επίγειο ελεγχόμενο όργανο τον νούν "διαισθάνεται" το όντως Ον και καθοδηγείται από Αυτό... αναλόγως και της αξιωματικής της θέσης.
    400 χρόνια αργότερα, Κάποιος, διέβη την θύρα του αγνώστου και ερμήνευσε το όντως Ον και τις ιδιότητές Του προς όφελος των αδικουμένων, θυσιάζοντας την ζωή του για την πίστη Του σε αυτές.
    Το πώς προσεγγίζει ο καθείς τα υπερβατικά είναι τελικά θέμα προσωπικό και ηθικών σκοπιμοτήτων με στόχο την επιβίωση της αξιοπρέπειας, ατομικής και συλλογικής... όπως την αντιλαμβάνεται.

    Εν εκ των επιγραμμάτων στο μνήμα του, ερανισμένο από τον Λαέρτιο -βίοι φιλοσόφων:
    " καὶ πῶς, εἰ μὴ Φοῖβος ἀν' Ἑλλάδα φῦσε Πλάτωνα,
    ψυχὰς ἀνθρώπων γράμμασιν ἠκέσατο;
    καὶ γὰρ ὁ τοῦδε γεγὼς Ἀσκληπιός ἐστιν ἰητὴρ
    σώματος, ὡς ψυχῆς ἀθανάτοιο Πλάτων".
    Αν ο Φοίβος δεν καθίστατο αίτιος της γεννήσεως του Πλάτωνος στην Ελλάδα, κατά ποίον τρόπον θα εθεραπεύοντο οι ανθρώπινοι νόες με τα γράμματα; Επειδή βεβαίως όπως ο υιός του Ασκληπιός είναι ιατρός του σώματος, το ίδιο και ο Πλατων είναι ιατρός της αθάνατης ψυχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οφείλω να συγχαρώ τον συγγραφέα του άρθρου για την πνευματική ικανότητα και δεξιοτεχνία του. Και θα μου επιτρέψει, ελπίζω, ο Θεόδοτος να παραθέσω εδώ ορισμένες δικές μου σκέψεις και εμπειρίες.
    Η σχιζοφρενική κατάσταση την οποία -με αριστοτεχνικό τρόπο- περιγράφει ο συγγραφέας του άρθρου επικρατεί σε όλη την Ευρώπη, αλλά πουθενά με τόση οξύτητα και σφοδρότητα όση εδώ, ακριβώς "στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία". Το γιατί μας το είπε ο ίδιος ο Σόιμπλε, τον οποίο οι Νεοέλληνες βρίζουν, μόνο και μόνο διότι δεν φοβούνται να τον βρίσουν, ενώ το να βρίσεις τον αμέσως υπεύθυνο συνεπάγεται κάποιους κινδύνους, οι οποίοι δραστικώς μεγεθύνονται στο μυαλό των ελληνοορθοδόξων.
    Τι είπε λοιπόν ο Σόιμπλε; Το εξής απλό: Δεν φταίει ο Ελληνικός Λαός για την τωρινή σχιζοφρενική/τραγελαφική/κωμικοτραγική/δραματική κατάσταση στην Ελλάδα αλλά οι "ελίτ" που κατατυραννούν αυτόν τον τόπο και τους κατοίκους του. Έτσι ακριβώς είναι. Τις "ελίτ" όμως φοβάται να τις ανατρέψει ο Ελληνικός Λαός, ενώ παράλληλα οι Ευρωπαίοι λένε:"Ε, αφού δεν κουνιούνται οι Νεοέλληνες, εμείς θα πάμε να ρίξουμε τα δημιουργήματά μας;" Πρέπει λοιπόν να καταλάβουν όλοι, μα όλοι, μέσα και έξω, ότι αν δεν δοθεί πολιτικό τέλος σε αυτήν την κατάσταση, προκοπή κανείς μας δεν πρόκειται να δει. Και δεν πρόκειται να δουν οι Νεοέλληνες, γιατί τώρα θα τους φορτώνουνε χρέη (πραγματικά και φανταστικά, άντε βρες άκρη), ώστε να τους πάρουνε τα σπίτια (διαβάσατε στις εφημερίδες σήμερα πως θα μπορεί να εξοφλεί κανείς την εφορία με... ακίνητα), ενώ οι Ευρωπαίοι δεν πρόκειται να δουν δουλειά της προκοπής από δαύτους (τους οποίους εκλέγει ο Ελληνικός Λαός), επειδή το μόνο που ξέρουν καλά είναι η ΡΕΜΟΥΛΑ. Τίποτ'άλλο το σημερινό ελληνικό κατεστημένο δεν είναι σε θέση να κάνει. Όσο ταχύτερα λοιπόν και οι Ευρωπαίοι μα και εμείς οι Νεοέλληνες απαλλαγούμε από δαύτους, τόσο καλύτερα θα είναι και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη.
    Δημήτριος Τσεργίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχίζω το προηγούμενο σχόλιό μου.
    Οι υποστηρικτές του συστήματος, προκειμένου να αποφύγουν τον εναντίον τους λαϊκό ξεσηκωμό, λένε ξεδιάντροπα: "Οι τωρινές ελίτ προστατεύονται από κρυφές/αθέατες δυνάμεις και θα αντισταθούν." Αυτό το λένε, επειδή κανένας από δαύτους δεν είναι σε θέση να αντισταθεί. Το λένε δηλαδή προκειμένου να φοβίσουν εκείνους που δεν αντέχουνε πια να ζουν μέσα στην "πικρή σκλαβιά". Αλλά άντε και λεν την αλήθεια. Εσείς πώς πιστεύετε πως θα απαλλαγούμε από δαύτους; Με θρήνους, κλάματα και κοπετούς; Πολύ ωραία το έχουν γράψει οι αναρχικοί (της Αριστεράς) σε τοίχο του κέντρου της Αθήνας μας: "Όσο τα πρόβατα θα βελάζουν, οι λύκοι θα ουρλιάζουν". Συνειδητοποιήστε λοιπόν όλοι σας ότι αυτό το κράτος ΔΕΝ είναι το δικό μας κράτος. Και δεν σας ζητώ να γίνεται ήρωες: Σας ζητάω απλώς να αντιτάξετε στην κρατική καταπίεση των ανίκανων, αμόρφωτων και άσχετων που μας έχουνε κάτσει στον σβέρκο αντίσταση παθητική. Μη αντιστέκεστε εμφανώς. Απλώς μη κάνετε ό,τι σας ζητούν να κάνετε. Και να ξέρετε: Κανένας φόρος δεν μπορεί να εισπραχθεί, κανένα νομοθέτημα να περάσει, κανένα μέτρο να ληφθεί, εάν αυτός που πάει να τα κάνει αυτά ξέρει ότι ΔΕΝ έχει, εάν όχι την υποστήριξη, τουλάχιστον την ανοχή του Λαού.
    Δημήτριος Τσεργίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και θέλω να τελειώσω με διήγηση του κ. Δημήτρη Μιχαλόπουλου, φίλου, ως γνωστόν, του Θεόδοτου. Ο κ. Δ. Μιχαλόπουλος είναι άνεργος (για 6η φορά) εδώ και δυόμισυ χρόνια. Η υπέρ αυτού απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν έχει εφαρμοστεί, διότι έτσι έχει δηλώσει ο κ. Ν. Αλεβιζάτος, νομικός εκπρόσωπος του δημοκρατικού καθεστώτος. Και όταν ο κ. Δ. Μιχαλόπουλος απευθύνθηκε στον "Συνήγορο του Πολίτη", τον "Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης", τον υπουργό Παιδείας και σε άλλους, υπεύθυνους φορείς του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, η απάντηση που εμμέσως πλην σαφώς εισέπραξε υπήρξε η ακόλουθη: "Τα ανθρώπινα δικαιώματα, η νομική κατοχύρωσή τους και γενικώς η διαφάνεια δεν είναι για σένα και όλους όσους σκέφτονται όπως εσύ. Είναι για τους Μαύρους, τους Πακιστανούς, τους Μπάγκλα-Ντες και όλους τους άλλους λαθρομετανάστες, τους ομοφυλόφιλους, τους τραβεστί και γενικώς όλους εκείνους που υποστηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανώς και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χωρίς -αυτή ειδικώς!- να φαίνεται.
    Ακριβώς όπως λέει ο κ. Δ. Μιχαλόπουλος ότι του απάντησαν είναι η όλη κατάσταση. Κυκλοφόρησε π.χ. η λίστα Λαγκάρντ. Είδατε σεις κανένα από όσους είναι στη λίστα αυτή να παθαίνει κάτι; Έπαθε κάτι π.χ. ο Παπακωνσταντίνου; Δεν νομίζω. Τώρα μάλιστα, αφού έγινε μεγάλη βαβούρα με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, πάνε να τον κουκουλώσουν και να τον βγάλουν έξω. Ποιον; Τον Τσοχατζόπουλο! Που ούτε πτυχίο έχει ούτε εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και όμως ποζάριζε (ελέω Ελληνικού Λαού που τον ανεχόταν) ως υπουργός Εθνικής Άμυνας.
    Θα σας πω τώρα εγώ τι κατάφερε ο "Άκης" Τσοχατζόπουλος όσο χρόνο παρέμεινε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Με πρωτοβουλία του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού είχε δημιουργηθεί έδρα καθηγητή Ναυτικής Ιστορίας στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Το Πολεμικό Ναυτικό ήθελε στην έδρα αυτήν τον κ. Δ. Μιχαλόπουλο. Και όμως... ο "Άκης" Τσοχατζόπουλος, μετά από σύσταση της Ντόρας Μπακογιάννη (ελπίζω ότι ΟΛΟΙ οι αναγνώστες του Θεόδοτου είναι αρκετά έξυπνοι, ώστε να μην αναρωτηθούν πώς ήτανε δυνατό η κ. Ντόρα Μπακογιάννη της Ν.Δ. να κάνει "συστάσεις" στον ΠΑΣΟΚο "Άκη" Τσοχατζόπουλο και αυτός να συμμορφώνεται με τις συστάσεις αυτές), προώθησε στη θέση αυτήν τον Ιωάννη Λουκά, το μόνο ουσιαστικό προσόν του οποίου ήταν ότι είχε παντρευτεί Ιουδαία (από το Βέλγιο). Λοιπόν ο κ. Δ. Μιχαλόπουλος πετάχτηκε με τις κλωτσιές από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, έγινε καθηγητής εν χορδαίς και οργάνοις ο Ι. Λουκάς, ο οποίος... όντας πολύ πονηρός, μόλις έγινε μόνιμος καθηγητής της Σχολής Δοκίμων... χώρισε την Ιουδαία με την οποία ήταν παντρεμένος και, αμέσως μετά, την κοπάνησε στη Γερμανία, όπου βολεύτηκε μια χαρά, χάρη στις διασυνδέσεις που είχε αποκτήσει ως καθηγητής της Σχολής Δοκίμων.
    Εγώ λοιπόν, μετά από αυτά τα "επιτεύγματα" του "Ακη' Τσοχατζόπουλου, είμαι βέβαιος πως τελικά θα βγει από τη φυλακή και θα αποδοθεί "λευικός ως περιστερά' στην ελληνική κοινωνία, που βεβαίως αυτόν αξίζει να έχει.
    Διερωτώμαι όμως ποιος είναι ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την "υπεράσπιση" του Τσοχατζόπουλου, διότι -ενδεχομένως- αυτός να αποτελεί το κλειδί για την ερμηνευτική προσέγγιση της όλης κατάσταση που βιώνουμε, εμείς οι Έλληνες, σήμερα.
    Δημήτριος Τσεργίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σας ,
    Απ΄την ημέρα που τυχαία σας ανακάλυψα ως blog πρέπει να παραδεχτώ πως σε αρκετά θέματα θα συμφωνήσω με τα όσα λέτε ( για τα υπόλοιπα δεν έχω τις γνώσεις για να σας πώ την γνώμη μου ) .Με την ευκαιρία των γεγονότων
    θα ήθελα να μου λύσετε την απορία που είχα απο την αρχή για την ΧΑ . Ανεξάρτητα απο το τι κάνει η "εκλεγμένη" κυβέρνηση , είναι όντως ένα εθνικιστικό κόμμα ? Γιατί εκτός απο την απίστευτη προπαγάνδα που κάνουν για την ΧΑ υπάρχουν μερικά πράγματα που φαινόντουσαν απο πρίν , όπως π.χ. στις συγκεντρώσεις τους ήταν πάντα ( μετά τις εκλογές βεβαια ) 100-150 άτομα το πολύ . Φαντάζομαι ένα κόμμα με 7% και αργότερα πάνω απο 10% θα είχε χιλιάδες κόσμο και μία δυναμική αρκετά μεγαλύτερη . Η μονίμως βίαιη συμπεριφορά τους ( μιλάω πάντα για την λεκτική συμπεριφορά τους ) απο που πηγάζει ? Ενα εθνικιστικό κόμμα έτσι πρέπει να είναι ? Επίσης ήξεραν πως τους παρακολουθούσαν πριν το συμβαν της δολοφονίας . Γιατί δεν το έλεγαν νωρίτερα . Μήπως είναι ένα ακόμα παράγωγο του συστήματος ? Η ηγεσία τουλάχιστον . Οταν ήθελαν να τους ανεβάσουν το έκαναν και όποτε θα ήθελαν να τους "κλείσουν" θα ήταν έτοιμοι .
    Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω την γνώμη σας .

    Σας ευχαριστώ
    ΚΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίναι ακόμα πολύ νωρίς για να έχει κανείς μια ξεκάθαρη θέση επί του θέματος.

      Διαγραφή
  7. Ίσως δεν είναι πολύ μακριά η εποχή που η κατοχή βιβλίων του Πλάτωνα να θεωρείται αδίκημα ποινικά κολάσιμο!!!! Αυτό που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια να επιβληθεί στο πάλαι ποτέ "γαλατικό χωριό" μια political correct δικτατορία! Σε μια από τις άπειρες εκπομπές που προβλήθησαν στα καθεστωτικά ΜΜΕ ένας καθηγητής πανεπιστημίου είπε το εξής "δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε πολιτική ιδεολογία ή κόμμα που καλλιεργεί το μίσος απέναντι στο διαφορετικό". Ούτε λίγο, ούτε πολύ όποιος μιλήσει ενάντια στην λαθροεισβολή και στα gay rights πρέπει αυτόματα να καταδικάζεται ως εχθρός ή εν δυνάμει εχθρός της ανθρωπότητας!
    Είχε ακουστεί ότι το υπουργείο ΠΡΟΠΟ είχε δώσει εντολές στις δυνάμεις καταστολής να ερευνούν ως υπόπτους οποιοδήποτε περαστικό φορούσε μπλουζάκι με την ελληνική σημαία ,ήταν κοντοκουρεμένος κλπ.
    Ξαφνικά εν μία νυκτί από το "μικρό γαλατικό χωριό" περάσαμε στο Σάλεμ της εποχής των κυνηγών των μαγισσών . Στο Σάλεμ στα τέλη του 17ου αιώνα όποια κοπέλλα ή γυναίκα έμοιαζε με μάγισσα ή υπήρχαν υποψίες ότι ήταν μάγισσα οι καλβινιστές πουριτανοί προύχοντες την έστελναν στη πυρά με συνοπτικές διαδικασίες! Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στις μέρες όποιος δεν συμπεριφέρεται (και δεν μοιάζει) σαν πολιτικά ορθός λούλης θα αντιμετωπίζει τους σύγχρονους κυνηγούς μαγισσών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Παρατηρητής, ευχαριστεί τον Θεόδοτο για τις κορυφαίες δημοσιεύσεις του.
    Ηδη το άρθρο σας κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μέσα απο την δική μας σελίδα
    http://www.paratiritis.net/2013/10/7190/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και την επαναδημοσίευση

      Διαγραφή
  9. Νομίζω όμως ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Η εναλλακτική ριζοσπαστική δεξιά σαν ιδεολογία δεν καλλιεργεί το μίσος ενάντια σε άτομα από διαφορετικές φυλές ,θρησκείες και πολιτισμούς. Προσωπικά θεωρώ ότι να μισείς κάποιον επειδή είναι απλά αφρικανός ή ασιάτης δείγμα ψυχικής διαταραχής (όπως καλή ώρα συμβαίνει με κάποιους που προέρχονται από "ταλαιπωρημένο λαό της Μ.Ανατολής που μισούν όποιον δεν είναι σαν αυτούς). Πολύ απλά η εναλλακτική ριζοσπαστική δεξιά επειδή σέβεται την διαφορετικότητα θεωρεί ότι κάθε φυλή πρέπει να ζεί στο δικό της περιβάλλον και εκεί να δίνει τον αγώνα της για καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης! Ο λεγόμενος πολυπολιτισμός μέσω της μαζικής μετανάστευσης είναι αυτός ,που ουσιαστικά καλλιεργεί τις έριδες μεταξύ φυλών και πολιτισμών . Και για ποιον πολυπολιτισμό μιλάμε αφού το πολιτιστικό μοντέλο που θα επιβλήθεί θα είναι cultural marxism δηλαδή σε καμμία φυλή δεν θα επιτραπεί να διατηρήσει την ταυτότητα της . Ποιοί είναι επομένως οι πραγματικοί ρατσιστές , αυτοί που θέλουν να διατηρήσουν την ποικιλομορφία ή αυτοί που προσπαθούν να επιβάλουν μια γκρίζα ομοιομορφία ;
    Και επειδή εκτός του "ρατσισμού" οι σύγχρονοι κυνηγοί των μαγισσών επρόσθεσαν και την ομοφοβία, και εδώ τα πράγματα είναι απλά . Ομοφυλόφιλοι υπήρχαν σε όλες τις εποχές , ποτέ όμως (εκτός των περιόδων παρακμής) δεν θεωρούνταν ως κάτι το φυσιολογικό. Προσωπικά το τι πράττει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του ,στους τέσσερις τοίχους της οικίας του δεν με απασχολεί . Άλλωστε μια από τις εμβληματικές μορφές της ριζοσπαστικής δεξιάς που θαυμάζω ,o Yukio Mishima ήταν αμφιφυλόφιλος (κάποιοι λένε το όδιο και για τον Ντ'Ανούτσιο). Άλλο όμως αυτό ,άλλο όμως να προσπαθούν να μας επιβάλουν μέσω της κοινωνικής μηχανικής, τους LGTB σαν κοινότητα. Ουσιαστικά οι δυνάστες μας , με τα gay rights και τους γάμους και τις υιοθεσίες προσπαθούν να αποδομήσουν τον παραδοσιακό ρόλο των φύλων και την οικογένεια! Χωρίς πολλά λόγια δεν μισούμε κανένα επειδή έχει διαφορετικό χρώμα, θρησκεία και πολιτισμό ,ή είναι ομοφυλόφιλος θέλουμε απλά να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας την παράδοση μας και τον παραδοσιακό ρόλο των φύλων και της οικογένειας.
    ΥΓ με λύπη και αηδία είδα κάποια 'ελληνοχριστιανικά" και εθνικοπατριωτικά" sites να χαίρονται για την καταδίκη "αιρετικών" ιδεολογιών του μεσοπολέμου. Δεν έχουν καταλάβει ότι είναι ίσως είναι οι επόμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να υποθέσουμε ότι συνήγορος του ΑΚΗ είναι ο αδελφός του Μιχαλολιάκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και πάλι όπως τα λέει ο Νικολάι είναι.
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ταυτίζομαι απόλυτα με τον Nikolai και λυπάμαι που έχουμε ελάχιστα ποιοτικά ιστολόγια να μας εκφράζουν!

    STLV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έριδες μεταξύ των φυλών πράγματι δημιουργεί η μαζική μετανάστευση αλλά οι Αλβανοί όσο έμεναν στην Αλβανία δεν ήταν κλέφτες ο ένας από τον άλλο; Ένα τέτοιο πολιτισμό τουρκογενών αλητών και εγκληματιών που εξολόθρευσαν τους αρχαίους Ιλλυριούς κρατώντας μόνο τις ομορφότερες γυναίκες είναι φυσικό να τον μισούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ??? το άκυρο .....

      Αλβανοί??? ......και έρχονται οι αράπηδες

      Διαγραφή