Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΕΝΑ: ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΔΑΛΩΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ & ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: A GOOD BOY


ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΔΑΛΩΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ...

Γράφει ο Ελευθέριος  Αναστασιάδης

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: με γοργούς ρυθμούς αυτή η χώρα μεταβάλλεται σε…χώρο. Ένας απλός γεωγραφικός  χώρος, μέσα στον οποίο οι μόνες αρχές που λειτουργούν είναι οι αρχές της κβαντομηχανικής, και συγκεκριμένα, η αρχή της απροσδιοριστίας ή της αβεβαιότητας: «οι φυσικοί νόμοι δεν μπορεί να οδηγήσουν σε πλήρη προσδιορισμό αυτού που συμβαίνει στον χώρο και τον χρόνο. Τα γεγονότα έχουν μάλλον τεθεί και πάλι στο παιχνίδι της τύχης». Μεταφέρετε αυτό τον ορισμό στην ελληνική πολιτική σκηνή και γενικότερα στην Ελληνική κοινωνία, και θα έχετε την όλη εικόνα της κατάστασης.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές ήταν η υπόσχεση για το σχίσιμο των μνημονίων και το τέλος της λιτότητας. Τώρα που τα παίρνουν όλα πίσω, όχι μόνον οι ίδιοι δεν έχουν τη φιλοτιμία (σπάνια λέξη στη σύγχρονη Ελλάδα) να παραιτηθούν, αλλά κανείς δεν εγείρει αυτό το ζήτημα: την απαίτηση να παραιτηθεί μία κυβέρνηση η οποία αθέτησε κάθε προεκλογική εξαγγελία. Απόλυτη σιγή από όλους τους θεσμούς, από τους ''πνευματικούς ανθρώπους'', από τα μέσα ενημέρωσης, από τους πάντες.

Οι λόγοι για τους οποίους η κυβέρνηση δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τις εξαγγελίες της, δεν μας ενδιαφέρουν, ούτε θα ασχοληθούμε εδώ εάν ήταν σωστές και πρέπουσες ή όχι, αυτές οι εξαγγελίες. Το κρίσιμο ζήτημα είναι η μη πραγματοποίηση των υποσχέσεων. Ο πολιτικός κρίνεται για την ικανότητα του να προβλέπει τα γεγονότα, να σταθμίζει τι  μπορεί ή δεν μπορεί να επιτύχει, να έχει μία στρατηγική που να βασίζεται στην πραγματικότητα. Αν αποτύχει σε όλα αυτά, παραιτείται, ή τουλάχιστον, οι θεσμοί της χώρας θα έπρεπε να ζητήσουν την παραίτηση του.

Η μόνη πραγματοποίηση στόχων, είναι τα λεωφορεία που αδειάζουν μετανάστες στην ομόνοια, διότι όπως αναφώνησε ο νέος Ροβεσπιέρος και ''φωστήρας'' της εγκληματολογίας όταν άνοιγε τα κέντρα κράτησης: «Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης»! Το οποίο μεταφράζεται ως ακολούθως: ο Ινδός, ο Πακιστανός, ο Αφγανός είναι ίσος και αδελφός με τον Έλληνα, το Γάλλο, το Γερμανό, τον Ιταλό. Και προφανώς η κουλτούρα, το πολιτικό τους σύστημα, οι αξίες τους είναι ίδιες και ίσες. Και αυτός είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο! Μα εάν ισχυριζόταν κάτι τέτοιο σε μία οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πανεπιστημιακή σχολή ανθρωπολογίας και σε μια νορμάλ εποχή, θα του έλεγαν: «ξαναδιάβασε και πέρασε να δώσεις το μάθημα το επόμενο εξάμηνο». Βέβαια, θα μου πείτε, τι κάθομαι και γράφω; Είναι δυνατόν κάποιος να είναι σοβαρός άνθρωπος και να ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ; Αδύνατον.

 Ο σύριζα δεν έχει σχέση ούτε με προλετάριους, ούτε με αγώνες, ούτε με αντι- ιμπεριαλισμούς, ούτε με πνευματικότητα , ούτε με πολιτική φιλοσοφία, ούτε με τίποτα από όλα αυτά. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός της ΠΑΡΔΑΛΟΤΗΤΑΣ.

Όπως αναφέρει η  Βικιπαίδεια: παρδαλός< ελληνιστική κοινή πάρδαλος < αρχαία ελληνική πάρδαλις
παρδαλός -ή -ό
1. πολύχρωμος (ειδικότερα) (για ζώα) που έχει στίγματα ή κηλίδες.
2. χρωματιστός (ειδικότερα) (μειωτικά) που έχει πολλά και ανόμοια χρώματα.
3. (μεταφορικά) (για  γυναίκα ή άνδρα)  ελευθερίων ηθών.  

Νομίζω  λοιπόν ότι ο πιο περιεκτικός και συνοπτικός ορισμός  του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται στο λήμμα παρδαλός της Βικιπαίδειας.

Ιερωμένοι που έχουν την εικόνα του ''μαχητή'' και του "πατριώτη", βγήκαν και είπαν «μπράβο Τσίπρα λεβέντη!», διανοούμενοι και άνθρωποι του ''πνεύματος'', δήλωσαν ότι «ο Τσιπρας είναι ταλαντούχος, ώριμος και συγκινημένος.», άλλοι φτιάξανε fan club για τον...Βαρουφάκη!

Άι σιχτίρ όλοι σας. Νομίζω ότι η συνολική νέο-ελληνική πνευματική κατάσταση περιγράφηκε  άριστα από τον αείμνηστο  Παναγιώτη Κονδύλη: «…οι μίμοι και οι γελωτοποιοί εκπροσωπούνται με ποσοστά ιδιαιτέρως υψηλά στους κύκλους των διανοουμένων, στα πανεπιστήμια και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης»


           
 ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: A GOOD BOY

 Γράφει ο Ιωάννης  Αυξεντίου

Σε προηγούμενο άρθρο του Θεόδοτου με τον τίτλο Το Σχεδιο Coudenhove-Kalergi: η γενοκτονια των λαων της ευρωπης, είχαμε αναφερθεί στην ύπαρξη ενός  σχεδίου για τη δημιουργία μίας πολυπολιτισμικής και μιγαδικής Ευρώπης. Ιδού η επιβεβαίωση αυτού του σχεδίου, όπως εκφράζεται με σύγχρονους όρους, από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Διαβάζουμε στην εφημερίδα Καθημερινή:

«Την αποφασιστικότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να περιορίσει τον λαϊκισμό στο πλαίσιο μιας νέας Ευρωπαϊκής Ατζέντας για την Μετανάστευση μετέφερε ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος μίλησε χθες στην Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών, σε συνέδριο για τις προκλήσεις της μετανάστευσης και τον αναδυόμενο λαϊκισμό στην Ευρώπη. Σε κεντρική ομιλία του στο Συνέδριο, που οργάνωσε το «Harvard Kennedy School», με θέμα «Η μετανάστευση, το άσυλο και τα σύνορα: οι προκλήσεις πολιτικής της ΕΕ και παραλληλισμοί με τις ΗΠΑ», ο κ. Αβραμόπουλος επεσήμανε ότι στην Ευρώπη «τα λαϊκιστικά κινήματα κατασκευάζουν, γύρω από τα θέματα της μετανάστευσης, την επιχειρηματολογία του αποκλεισμού». Δηλαδή, όπως εξήγησε, «κατά τους λαϊκιστές θα πρέπει, αφενός να αποκλείονται οι μετανάστες από την οικονομία για να ξεκινήσει και πάλι η ανάπτυξη και, αφετέρου ότι η ασφάλεια των πολιτών εξαρτάται από τον αποκλεισμό των μεταναστών από τις κοινωνίες». Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όμως, επεσήμανε ο Δ. Αβραμόπουλος, είναι αποφασισμένη να περιορίσει τον λαϊκισμό στο πλαίσιο μιας νέας ‘Ευρωπαϊκής Ατζέντας για την Μετανάστευση η οποία, μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης, θα αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τις μεταναστευτικές προκλήσεις». Τέλος, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι «η Ευρώπη θα πρέπει να μελετήσει παραδείγματα φίλων χωρών που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, όπως τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Παρά τις ανησυχίες των χωρών αυτών για τα θέματα ασφάλειας, οι μεταναστευτικές εισροές όχι μόνο δεν περιορίζονται αλλά διευρύνονται, προκειμένου να συνεισφέρουν στην οικονομική τους ανάπτυξη».
            
Με άλλα λόγια: μπορείτε να φωνάζετε όσο θέλετε, να λέτε ότι θέλετε, η ευρωπαϊκή ένωση θέλει την συνέχιση της μετανάστευσης, και όχι μόνον αυτό, αλλά σχεδιάζει να καταστείλει, άγνωστο με πιο τρόπο, εκείνες τις φωνές που εναντιώνονται στο φαινόμενο της μετανάστευσης.(μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε νέους αντι-ρατσιστικούς νόμους, ακόμη πιο απροκάλυπτους ως προς τους στόχους).

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, το μόνον ενδιαφέρον που έχουν οι πολιτικές ηγεσίες τόσο στην χώρα μας  όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, είναι η οικονομία. Τίποτε άλλο. Καμία συζήτηση δεν υπάρχει για θέματα ηθικής, πολιτισμού, ηθών, αξιών. Το απόλυτο κενό. Το Καλό και το  Αγαθό  έχουν εξοβελιστεί από την κάθε αναζήτηση των καθεστώτων. Και τα αποτελέσματα αυτού του κενού ήδη φαίνονται από τη διάχυτη ΚΑΦΡΙΛΑ που επικρατεί μέσα στις κοινωνίες: από τις συγκρούσεις αφιονισμένων ποδοσφαιρικών οπαδών, μέχρι το  bullying στα σχολεία ή στις γειτονιές· από τα πρόστυχα και βλακώδη τηλεοπτικά θεάματα, μέχρι τις απατεωνιές της καθημερινής ζωής· από την αβάσταχτη ελαφρότητα των διαπροσωπικών σχέσεων, μέχρι τα ''παραβατικά ήθη'' που οργιάζουν στις επαρχίες και στις μεγαλουπόλεις.

9 σχόλια:

  1. Σχετικα με τη μεταναστευση, το Ronald Berger Inst γραφει οτι αποτουνται 60 εκατομμυρια μεταναστες το 2030 για να μπορεσει να λειτουργησει η ευρωπαικη ενωση (εργατικο δυναμικο, καταναλωση, συνταξιοδοτικο κλπ). Αφου κυριοι εδω και 30 χρονια ηταν ορατο το προβλημα και ο ελληνικος λαος προσπαθουσε να ξεπεινασει με δανεικα (απαγορευοταν η βιομηχανικη αναπτυξη της Ελλαδος μεσα στην ΕΕ) που δεν εφταναν (αρα δεν αναπαρηγετο πανω απο 2.1 παιδια/ γυναικα), λογικο δεν ειναι να εχει μεινει μονο η μεταναστευση σα λυση του δημογραφικου και οτι αυτο συνεπαγεται?

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου πρώτα δημιουργήσανε το πρόβλημα, δηλαδή πλασάρανε και επιβάλλανε ιδεολογίες, τρόπους ζωής και απόψεις που προκαλούν μείωση των γεννήσεων πχ φεμινισμός, εκτρώσεις, καταστροφή της οικογένειας κλπ κλπ τώρα πλασάρουν τη "λύση" που είναι η βιολογική μας αντικατάσταση (και πιθανότατα βίαιη στο μελλον) από ασιατικούς και αφρικανικούς πληθυσμούς.

      Διαγραφή
    2. Στὸ παρακάτω ὁπτικοακουστικὸ, ὁ κ.Λυγερὸς προτείνει ὡς λύση στὸ πρόβλημα ὑπογεννητικότητος, τὸν ἐμπλουτισμὸ τοῦ γηγενοῦς πληθυσμοῦ ἀπὸ «μετανάστες».

      https://www.youtube.com/watch?v=1wsS1_tCoUM

      Διαγραφή
  2. Κατι ασχετο...

    Εχω μια -απλη- απορια: Πως γινεται ολες οι χωρες της Μεσης Ανατολης να φιλοξενουν προσφυγες απο τις εμπολεμες περιοχες του Ιρακ και της Συριας...και ΜΟΝΟ το Ισραηλνα μενει....αμετοχο και...καθαρο απο ολη αυτη την δυστυχια;;;
    Τι εχει να πει γι αυτο ο mr. Avramopoulos ;
    Α, ξεχασα αυτο δεν αφορα την Ε.Ε...

    και να την αφορουσε ακομη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα τελευταία 40 χρόνια, οι δυτικοι "επισημοι" σπουδαιοι και ωραιοι των πανεπιστημιων και των επιστημονικών ομάδων κοινωνικής ερευνας, ανακηρυξαν και καθιέρωσαν στις αποικίες τους την τομή που φανέρωσε η Ερμηνευτικη ανάμεσα στις φυσικομαθηματικες και κοινωνικές επιστήμες και ηταν η εξης: Δεν υπάρχει ντετερμινισμος, δεν υπαρχει προγνωση. Αυτο που υπάρχει ειναι ενδεχομενικότητα και χαοτικές δυναμικές. Μ'αυτο το τρόπο, σφραγισαν τα στοματα των Φουκωκικων που εβλεπαν με συγκρατημενο φοβο να καταφθάνει η βιοπολιτικη με το προσχημα της ελευθεριας της καπιταλιστικης- επεκτατικα αναπτυξιακης στρατηγικης "υπερ του ελευθεριακου οντος". Απλα κι ωραία , διαμελιστηκε το κοινωνικο συνολο σε αλληλοσυγκρουομενες υποομαδες που πασχουν σε οντολογικό επιπεδο και φυσικά σε συνειδησιακο, κανοντας ευκολη τη μεταβαση απο το μικροκοινωνικο σε αυστηρα ατομικο και την ιδια στιγμή, πρόστυχα θα έλεγε κανείς : τελειώνει η εποχή του εθνους και των εθνικών σχέσεων στη δυση και καταργουνται τα ορια αναμεσα σε ιδιωτικο και δημοσιο προσωπικο χωρο ενω ψευδως παρουσιαζονται ως νομοτελειες. Η νεα αυτη κατευθυνση που λειτουργεί αποκλειστικά στο συμφέρον των οικονομικων λομπι, χαιρετιστηκε ως το νεο μοντελο οικονομικοπολιτικοκοινωνικων σχεσεων. Δηλαδη ο Kallergi ειναι αγαθιάρης μπροστα στα νεα δυτικά πλάνα κυριαρχίας.
    Εννοιες οπως Στρατιωτικες επεμβασεις-Δημοκρατία-Επιχειρ. συμφεροντα- Ακαδημαικες μελετες- Κοινωνικη μηχανικη - Οικονομικος πολεμος-Ατομοκεντρικοτητα, έγιναν το ενα και το αυτο και εντάσσονται στο ιδιο πλαίσιο επιβολής. Πανε πλεον πακέτο.
    Τα θεμελια αυτου του νεου συστήματος δεν μπήκαν κρυφά, ουτε ξαφνικά, αλλα συστηματικά και σταδιακά την ωρα που τα "θυματα" σε κατασταση κομφορμιστικης ύπνωσης περιμεναν τη νεα εποχή της "ελευθερίας".

    Λογω επαγγελματος, για μια 6ετία ειχα τη τυχη να ζησω για μηνες σε διαφορες πολεις του εξωτερικου, της Ολλανδίας, της Σουηδιας, του ΗΝ. Βασιλειου, του Βελγιου και της Γερμανιας. Ετσι προτείνω χωρίς ενδοιασμούς σε όσους εχουν τη δυνατοτητα, να μείνουν και να διαπιστώσουν το μέγεθος της αυτοαναιρεσης, του οικονομικισμου πανω σε εθνικες σκεψεις και τον ταυτοχρονο αυτοεξευτελισμο μεσω συγκεκριμένων κοινωνικων συνηθειων, εις το όνομα των κοινωνικών σχέσεων. Δηλαδη , οταν η σοβαροφάνεια, η ηθική ξεφτίλα και το στάτους και δυτικος προοδευτισμος ειναι ενωμένα και τοποθετουνται ως νόρμα.
    (παράλληλα, προτείνω την ανάγνωση πανεπιστιμιακων μελετων των χωρων αυτων ετσι για να διαπιστωθεί το εύρος του παραπάνω καρκινώματος και η τοποθέτηση του ως μόνος στοχος. )
    Δεν παρακμαζει μονο το ελλαδικο κρατίδιο αλλα το σύνολο του πλαισίου, ενω κβαντικα φυτρώνουν εστιες περαιτέρω παρακμής οσο και αντίστασης-σε αξιόλογες σε μικρότερο βαθμό.

    Η φανταχτερή, χρωματιστη ή αχρωμη 'πτωση' της δύσης, δεν ερχεται, ηρθε και συμβαινει τωρα. Βιωνεται. Βιωνεται τοσο στους "παρδαλούς" χώρους (συγχαρητηρια για τον ορο, ειναι ενδεικτικός) οσο και στους "εθνικούς" , και φυσικά στους κοινούς μηδενιστικους χώρους (mainstream) που ετσι κι αλλιως φέρουν παρακμιακά ή στην καλύτερη περίπτωση ασαφή και ιδιοτελειακα προτάγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ''παιχνιδι'' ειναι στημενο (και χαμενο) απο τα αποδυτηρια... Αντι να δωσουν κινητρα στους ευρωπαιους να γεννησουν παιδια για ''λειτουργησει το συστημα'' προτιμουν να κανουν εισαγωγη τριτοκοσμικων πραγμα που στοιχιζει πολλακις περισσοτερο στους προυπολογισμους των κρατων-μελων απ'οτι ενα τυχον επιδομα μητροτητας. Ακομα πιο στημενο το κανει το γεγονος πως η κυβερνωσα ευρωπαικη ελιτ-αλητ, περιμενει και ξερει εκ των πρωτερων τις αντιδρασεις των δηθεν ''εθνικιστων'' μεσω ''φυτευτων'' (πρακτορων-τραμπουκων κοκ) εντος αυτων...
    ΥΓ: Ενας ''τρελος'' θα βρεθει αραγε να πατησει το κουμπι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ουσιαστική πολιτική σκέψη του σύγχρονου ευρωπαίου περιορίστηκε αυταρχικά σε βιβλιογραφία που συνέγραψαν ψιλόμαρξιστές και εγκέφαλοι Ιουδαϊκού προφίλ, συνεπώς απόλύτως υλιστικών θεάσεων. Τό ότι οι μηχανισμοί αποδόμησης δούλευαν για δεκαετίες από χαμηλά στις συνειδήσεις είναι καθαρά σχεδιασμός προπαγανδιστικός. Τώρα απλώνεται σε μιά Ευρώπη που παραμένει σε κατάσταση ημιθανή. Κάθε μα κάθε έως τώρα ανάλυση δεν μπορεί να ωφελήσει. Μόνο ισχυρά χτυπήματα πολεμικά μπορεί να ενεργοποιήσουν γονίδια και μνήμες. Μόνο η γιγάντωση των προβλημάτων θα αποδώσει καρπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πόλεμος είναι στις έννοιες και στις ουσίες που 'υπάρχουν' πίσω - μέσα -εντός των λέξεων-εννοιών. Οι νεομαρξιστές ημιμπολσεβίκοι είναι οι πρώτοι που αντιστρέφουν τις έννοιες και αυτό το κάνει και ο Σατανισμός άν σας ενδιαφέρουν τα θρησκειολογικά που λογικά θα σας ενδιαφέρουν γιατί η Νέα αυτή ψευδό αριστερά του 21ου αιώνα είναι καθαρός Εωσφορισμός, καθαρή ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΝΟΙΩΝ. Γιά να προκαλέσει την επακόλουθη ζημιά σε όσους προσπαθούν μέσω ορισμών να εξηγήσουν κάποια πράγματα τριγύρω τους , όλως τυχαίως πράγματα που αλλάζουν καθημερινά την ζωή τους.Αν δεν καταλαβαίνετε ότι η Νεοαριστερά ψευδό αριστερά των Συριζαίων είναι η επιβαλλόμενη Παγκόσμια Πολιτική Θρησκεία. Και η Παγκόσμια αυτή Θρησκεία αφορά την παρα φύσιν μίξη των φυλών. Με την 'προοδευτική' δήθεν αυτή μίξη προχωρούν στην ουσία του Σατανισμού που είναι η καταστροφή του Δημιουργήματος και δή του Λευκού Ανθρώπου. Αρχίστε λοιπόν να μελετάτε κάποια θέματα ποιό βαθιά και επισταμένα γιατί ο σχεδιασμός είναι όντως απόλυτα πονηρός και Εωσφορικός, γιατί παρουσιάζει ώς πρόοδο, την ανωμαλία, την παρα φύσιν, μίξη, την παιδεραστία, την ομοφυλοφυλία, την εκούσια διάλυση της Οικογένειας με προκλητικούς νόμους υπέρ Γυναικών συζύγων και απόλυτη υποβάθμιση ψυχολογική, οικονομική, αξιοκρατική, του Γηγενούς άρρενος πληθυσμού,καταλήστευση του γηγενούς κόπου των αυτοχθόνων και διαμοιρασμού του σε αφανής υπεραντλάντιες εταιρείες. Μεσω αποκλεισμού του από τα κοινά με πληθώρα καθυστερημένων νεο μαρξιστικών μορφωμάτων,συνεχόμενη προπαγάνδα κατά οποιουδήποτε υγιούς κομματιού με την υποσυνείδητη υποβόσκουσα μομφή και κατηγόρια ως φιλό χιτλερικού φιλόφασιστικού - άρα και ώς 'απόλυτα κακού'. Ο πυρήνας και η στόχευση λοιπόν του Σατανισμού είναι αυτός. Να αμνηστεύσει τον δράστη, να τον αθωώσει αρχικά στην συνείδηση και κατόπιν να παρουσιάσει εαυτόν ώς την γενικά αρεστή πρόοδο και εξέλιξη δίχως το θύμα να εννοήσει την στοχοποίησή του και όχι μόνο αυτό να αρχίσει να αμφιβάλλει για την σταθερότητα των ιδεών του, να αρχίσει να τρέφει συναισθήματα υποτέλειας και ενοχής ώς απλά σκεπτόμενος και μόνο πατριωτικά. Αν θέλετε το δημοσιοποιείτε και σας αποστέλλω και το όνομά μου. Και ναί σωστά γράφει το πιό πάνω σχόλιο το πρόβλημα ξεκινά από κάτω οι Ελληνες όσοι είναι και πραγματικά είναι με καθυστέρηση μαρξιστές εδώ και στην βόρεια κορέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχωρείστε με για το 2ο πρόσωπο, εσείς προφανώς το έχετε καταλάβει στο Ιστολόγιο είναι απλά μιά προτροπή για περαιτέρω έρευνα όσων ενδιαφερθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή