Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ 2001-2017

Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου    
 
Θυμάστε το τρομοκρατικό κτύπημα στην πόλη Νίκαια της Γαλλίας, όταν ένα φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 84 ανθρώπους; Κτύπημα του οποίου την ευθύνη ανέλαβε, όπως συνήθως, το ISIS. Εάν ανακαλύψουμε κάποιες ενδείξεις όσον αφορά τους πραγματικά υπεύθυνους γι’ αυτό το κτύπημα, νομίζω ότι τότε θα καταλάβουμε ποιοι είναι οι κρυφοί εντολείς και των υπόλοιπων κτυπημάτων στην Γαλλία, στην Γερμανία και σε άλλες χώρες που κόστισαν τις ζωές εκατοντάδων αθώων Ευρωπαίων.

Μια καλή αρχή θα ήταν να βρούμε ποιος βιντεοσκόπησε το φορτηγό την ώρα που έπεφτε πάνω στους αθώους περαστικούς, εκείνο το βίντεο που όλοι είδαμε στις τηλεοράσεις μας: ονομάζεται Richard Gutjahr και είναι ένας παράξενος Γερμανός πολυτεχνίτης και δημοσιογράφος. Ο ίδιος, αφηγείται σε μία συνέντευξη που έδωσε, πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα: βρισκόταν σε 'διακοπές' στην Νίκαια για να βιντεοσκοπήσει τους εορτασμούς για την 'Ημέρα της Βαστίλης' (κάτι που ποτέ άλλοτε δεν είχε κάνει). Ενώ λοιπόν ήταν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου -για να κινηματογραφήσει τα εορταστικά πυροτεχνήματα- αυτός ο τυχερός άνθρωπος, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με εκείνο το φορτηγό και αρχίζει να τραβά την σκηνή. Φανταστείτε πόση τύχη έχει αυτός ο Γερμανός: 

Α) Επέλεξε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στο σημείο της επίθεσης. 

Β) Eκείνη την συγκεκριμένη στιγμή δεν βρίσκεται έξω από το ξενοδοχείο, ούτε στην τουαλέτα του δωματίου του, ούτε μιλά στο τηλέφωνο, αλλά είναι στο μπαλκόνι και τραβά τα πυροτεχνήματα των εορτασμών. 

Γ) χει τόση γρήγορη αντίληψη και ετοιμότητα, ώστε να καταλάβει ότι πρέπει να βιντεοσκοπήσει το φορτηγό χωρίς να ξέρει περί τίνος πρόκειται. (εδώ είναι το βίντεο που γύρισε). Είπαμε: Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει…

O Richard Gutjahr
Όμως αυτός ο άνθρωπος είναι εξαιρετικά τυχερός και για έναν άλλο λόγο: είναι παντρεμένος  με  μία πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα. Σας παρουσιάζω το βιογραφικό της: «Η Einat Wilf είναι μία κορυφαία διανοούμενη και πρωτότυπη ερευνήτρια σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, οικονομίας, και παιδείας του Ισραήλ και του εβραϊκού λαού. Ένα μέλος του ισραηλινού Κοινοβουλίου από το 2010-2013 για λογαριασμό των κομμάτων Εργασίας και Ανεξαρτησίας. Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι θεωρήθηκε μία κορυφαία υποψήφιος για Πρέσβης του Ισραήλ στον ΟΗΕ. θα μπορούσε να είναι, όπως αναφέρει το περιοδικό Le Figaro ο μελλοντικός Πρωθυπουργός του Ισραήλ. Η Wilf έχει διδακτορικό δίπλωμα στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Η Einat Wilf  υπηρέτησε ως αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών στις Αμυντικές  Δυνάμεις  του Ισραήλ.». Για να έχετε μία σαφή ιδέα περί τίνος πρόκειται δείτε την προσωπική της ιστοσελίδα.

Περιμένετε, δεν τελειώσαμε: η τελική σκηνή του τρομοκρατικού κτυπήματος ήταν όταν οι Γάλλοι αστυνομικοί όρμησαν στο σταματημένο φορτηγό και άρχισαν να πυροβολούν τον οδηγό. Και αυτή την σκηνή την βιντεοσκοπεί ένας άλλος πολύ τυχερός άνθρωπος. Η εβραϊκή διαδικτυακή εφημερίδα  jerusalemonline γράφει: «Ο Silvan Ben Weiss, ένας Ισραηλινός που ζει στη Γαλλία, κινηματογράφησε τις στιγμές, όταν δεκάδες αστυνομικοί εξουδετέρωσαν τον τρομοκράτη ο οποίος σκότωσε 84 ανθρώπους σε μία τρομοκρατική επίθεση στη γαλλική πόλη της Νίκαιας.». (το βίντεο εδώ)

Μία  'λεπτομέρεια': το όνομα που δίνει η εφημερίδα είναι ψεύτικο, το αληθινό όνομα του βιντεοσκόπου είναι Sylvain Benouaich. Εργαζόταν ως προσωπικό ασφαλείας στην εταιρεία κρασιών του Βαρώνου Edmond de Rotschild, καθώς και για 12 χρόνια, στην εταιρεία Israel Export Institute, η οποία συνδέεται με την ισραηλινή κυβέρνηση και πριν από καιρό την διεύθυνε ο φημισμένος  αρχηγός της Μοσάντ Rafi Eitan.


                               ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ  ΠΕΡΛ  ΧΑΡΜΠΟΡ

Το 1941 οι Αμερικανοί πίεσαν τόσο πολύ τους Ιάπωνες, κάνοντας τους εμπάργκο στα πετρελαιοειδή, ώστε δεν τους άφησαν άλλα περιθώρια από το να προβούν σε πόλεμο. Και όχι μόνον, η επίσημη αφήγηση της αμερικανικής πλευράς για το πως συνέβη η επίθεση στο Περλ Χαρμπορ έχει τόσα αξιοπερίεργα και τόσο παράδοξα που είναι αδύνατον κανείς να μην υποθέσει πως οι Αμερικάνοι κατά πάσα πιθανότητα ανέμεναν την επίθεση και την άφησαν να πραγματοποιηθεί ώστε να έχουν την δικαιολογία να επιτεθούν στην Ιαπωνία. 
 
H προέλευση της εικόνας είναι ενδιαφέρουσα. Δείτε εδώ
Σήμερα τα πράγματα έχουν εξελιχθεί ακόμη περισσότερο: αν δεν υπάρχει Ιαπωνία…. την φτιάχνεις! Από το 1900 έως το 2000, δηλαδή για 100 ολόκληρα χρόνια, ποτέ οι μουσουλμάνοι δεν ασχολήθηκαν με την Ευρώπη, ποτέ δεν έκαναν τρομοκρατικά κτυπήματα, ποτέ δεν παρενέβησαν στις ευρωπαϊκές υποθέσεις. Και ω του θαύματος, την τελευταία δεκαετία εμφανίζεται ο  'ισλαμικός τρόμος'. «Τρομάξτε ευρωπαίοι και αμερικανοί, κρυφτείτε, έρχονται οι βάρβαροι να σας σφάξουν», μας είπε μια ορισμένη προπαγάνδα, δημιουργώντας ένα  ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥ  ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. Τα αμερικανικά δολάρια και τα  Ισραηλινά σεκέλ σε 'αγαθή' συνεργασία με τα Σαουδικά ριάλ, μάζεψαν μερικούς ψυχοπαθείς φανατικούς, άλλους τους πλήρωσαν και άλλους τους έκαναν πλύση εγκεφάλου, τους αφιόνισαν θρησκευτικά και σαν μην έφθανε αυτό τους έφτιαξαν και ... κράτος, το 'Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε' (έχει και εξωτικό άκουσμα…). Αφού τους έβαλαν να σφάζουν στην Συρία, αφιόνισαν και μερικούς στην Ευρώπη και τους έβαλαν να σκοτώνουν Ευρωπαίους μέσα στους δρόμους. 

Κάποιος όμως έπρεπε να τα βιντεοσκοπήσει όλα αυτά, πως αλλιώς θα τα βλέπαμε το βράδυ στις τηλεοράσεις μας, μια τέτοια καταπληκτική σκηνοθεσία  χρειάζεται και τους κινηματογραφιστές της. Έτσι προέκυψαν τα παραπάνω βίντεο για τα οποία μιλήσαμε.

Αυτοί που φωνάζουν και ωρύονται για την 'μουσουλμανική επέλαση' στην Ευρώπη και για τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων που γέμισαν τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ξεχνούν ότι αυτοί δεν ήλθαν μόνοι τους: τους κάλεσε η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, τους κάλεσαν οι ευρωπαϊκές ηγεσίες, τους άνοιξαν τα σύνορα, τους είπαν περάστε, κερνάμε και καφέ! Το λεγόμενο 'πολιτιστικό Ισλάμ' (δηλ τα τζαμιά και τα κέντρα ισλαμικών σπουδών) ποιοί το χρηματοδοτούν;          

Τον Serge Dassault τον έχετε ακουστά; Είναι ο εβραϊκής καταγωγής ιδιοκτήτης της ομώνυμης αεροναυπηγικής εταιρείας στην Γαλλία. Δώρισε 2 εκατομμύρια ευρώ για το Ἰδρυμα του Ισλάμ στη Γαλλία «το οποίο θα πρέπει να βοηθήσει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τη μουσουλμανική θρησκεία και τον πολιτισμό

Εν κατακλείδι, ας τα δούμε συνοπτικά. Υπάρχει ένα σύστημα, το Ατλαντικό Σύστημα, το οποίο κτυπάει τον εαυτό του, ή για την ακρίβεια, τους υπηκόους του.

Σημείωση: για να καταλάβετε το παιχνίδι που παίζουν διαβάστε και αυτό 

15 σχόλια:

  1. Θυμίζω ότι αυτή που τράβηξε το βίντεο που έδειχνε -υποτίθεται- τη δολοφονία Γρηγορόπουλου (τίποτα δεν έδειχνε, μια γωνιά των Εξαρχείων έδειχνε και κάτι κρότοι ακούγοταν, αλλά ποιος είμαι εγώ που θα αμφισβητίσω το MEGA) μιλούσε σπαστά ελληνικά στην εκπομπή του "έγκριτου" δημοσιοπίθηκου Βαξεβάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν παρατηρηθεί το politically corectness μέρος της δημοσιογραφικής διαχείρισης για τα φαινόμενα τρομοκρατίας, θα διαπιστωθεί, όσον αφορά το πολιτιστικό θέμα για το οποίο σαφώς απαιτούνται κάποιες εξηγήσεις, πως η κάλυψη περιορίζεται ή μάλλον μετατοπίζεται μόνο στην πολιτική διαμόρφωση του τοπίου στα δεξιά για να "αστυνομευτεί" και να επικριθεί.
    Οι δημοσιογράφοι έχουν αποξενωθεί σε τέτοιο βαθμό παράνοιας που έχουν φτάσει στο σημείο να ζητούν απολογίες ακόμα και για τις κοινωνικές και πολιτικές αντιστοιχίες αιτίου και αιτιατού. Αναιρώντας την κοινή λογική με επιτηδευμένη αφέλεια ο πολιτικός κίνδυνος μετατοπίζεται εφευρετικά μέσω της δημοσιογραφίας στην άνοδο της "ακροδεξιάς".
    Ωστόσο τα πράγματα πλέον ξεφεύγουν και για πρώτη φορά στην ιστορία τείνει να νομιμοποιηθεί από την εξουσία χωρίς το παραμικρό πολιτικό κόστος και ενδοιασμό κάποιο ρίσκο ως καθιερωμένη διεθνή πολιτική (open borders) που πειραματίζεται με φαινόμενα αποσταθεροποίησης, διασάλευσης κοινωνικής ειρήνης, και τρομοκρατίας και άρα εγκληματικές πράξεις παραστρατιωτικού τύπου, οι οποίες παρουσιάζονται πρωτόγνωρα και υποβαθμισμένα σαν ασήμαντες περιστασιακές παράπλευρες απώλειες θυμάτων που δεν θα πρέπει να φανούν και να καταδειχθούν ως συσχετισμός και αιτία που θα επηρέαζε την υπέρ άνω πολιτικά αυτιστική προώθηση κάποιας εξιδανικευμένης αριστερής πολυπολιτισμικής κοινωνίας.
    Τα περιστατικά παρουσιάζονται ως μεμονωμένα, διχαστικά μικροκομματικά ως προς την γενικότερη εικόνα χωρίς ωστόσο να γίνεται λόγος για τον πραγματικό αντίκτυπο αποφεύγοντας συστηματικά τη σύνδεση με αναθεωρήσεις και την παρασκηνιακή απόδοση ουσιαστικών πολιτικών ευθυνών και την κατάδειξη συναυτουργίας των κυβερνήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να προσθέσω επίσης ότι ο συγκεκριμένος κ. Gutjahr βρισκοταν και λίγες μέρες αργότερα στο Μόναχο όπου έγινε το μακελειό (μαλιστα βιντεοσκοπησε και παλι!!! πρώτος το μακελαρη..)

    Ποιο εύκολο πάντως είναι να κερδίσεις 5 φορές στο τζοκερ....

    Και κατι άλλο... ασχετο:
    10 λεπτά πριν γίνει το τρομοκρατικό χτύπημα στη Χριστούγεννιατικη αγορά στο Βερολινο βρισκόταν κι ένας ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας με το όνομα Shlomo Shpiro .Ο συγκεκριμένος κύριος βρισκόταν εκεί λόγω ενός συνεδρίου.....
    Μάλιστα μόλις έγινε το χτύπημα το γερμανικό κανάλι επικοινώνησε αμέσως μαζί του όπου μεταξύ άλλων είπε ότι ήταν λογικό κι επόμενο να γίνει το χτυπημα....!

    Πρώτη φορά γράφω στο μπλογκ σας
    Και με αυτή την ευκαιρία να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους απαρτίζουν αυτό το έξοχο μπλογκ !!!

    Καλή δύναμη και συνεχεια από έναν αναγνώστη σας κάτοικο Γερμανιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Noμίζω υπάρχει κάποια παρανόηση-πλάνη εδώ. Η πιθανότητα κάποιος συγκεκριμένος να είναι παρόν μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε ένα συγκεκριμένο συμβάν είναι όντως πολύ μικρή, αν τεθεί με αυτό τον τρόπο, αλλά είναι εμφανώς διαστρέβλωση. Η πιθανότητα να βρεθεί ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος να καταγράψει, ειδικά στην εποχή μας που όλοι σχεδόν έχουν smartphone, είναι πάρα πολύ υψηλή. Στο ίδιο το βίντεο που δώσατε λινκ, φαίνονται άλλωστε αρκετοί άλλοι να κρατάνε με τον χαρακτηριστικό τρόπο τηλέφωνο και να κινηματογραφούν το συμβάν.

    Προσωπικά δεν έχω πειστεί από ότι έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα και, ότι ο ιουδαϊκός παράγοντας(διεθνής ή και ισραηλινός) έμπρακτα προώθησε τον ισλαμισμό, και ειδικά το ISIS. Από την άλλη υπάρχουν πάμπολλες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις ότι στηρίζει τον πολυπολιτισμό και πολυφυλετισμό στις ευρωπαϊκές χώρες, νομίζω αρκεί για τον ρόλο του.

    Ο ισλαμικός κόσμος είναι αντίπαλος-ανταγωνιστικός πολιτισμός με τον ευρωπαϊκό-λευκό πολιτισμό. Το ότι επί 100 και πλέον χρόνια είχε σιγήσει οφειλόταν στην αδιανόητη για σήμερα διαφορά δυναμικότητας, ζωτικότητας, τεχνολογική και στρατιωτική διαφορά που είχε τότε με τις ισχυρές ευρωπαϊκές τότε δυνάμεις. Στρατοί μερικών εκατοντάδων- λίγων χιλιάδων καταλάμβαναν ολόκληρες ηπείρους. Εμείς τότε βέβαια σερνόμασταν με τα οθωμανικά ζητήματα μας. Πλέον οι μωαμεθανικές χώρες, έχουν σχετικά καλύψει την διαφορά και έχουν τερατώδη δημογραφική ανάπτυξη, ενώ η Ευρώπη αυτοκαταστρέφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς όπως τα λέει το άρθρο είναι. Μπράβο σας! Όσο για το Περλ-Χάρμπορ, εδώ και δεκαετίες έχει αποδειχτεί ότι ήταν στημένο (με τον ίδιο τον Ρούζβελτ στο κόλπο).
    Δημήτριος Τσεργίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι δεν παμε στην πηγη; Και να τ' ακουσουμε απ' το στομα του .....λυκανθρωπου (στο 2:00 περιπου);

    https://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw

    Ακομα και οι απιστοι Θωμαδες θα καταλαβουν κι ας ΜΗΝ ΠΕΙΣΤΟΥΝ......



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού έτσι και αλλιώς με τους neocons Και τον Bush που έλεγχαν ήταν ήδη στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Το 2003 δεν χρειάστηκαν το παραμικρό για να καταλάβουν το τεράστιο Ιράκ. Κάτι είπαν για όπλα μαζικής καταστροφής, μετά από καιρό αποκαλύφθηκε ότι ήταν ψέμματα, και λοιπόν τι πάθανε; Δεν χρειαζόταν στο ελάχιστο την 9/11. Δεν βλέπω το λόγο να επιμένουμε στο ότι το οργάνωσαν, χωρίς αποδείξεις, ενώ οι ενδείξεις που παρουσιάζονται είναι το λιγότερο αδύναμες εως γραφικές.
      Η ουσία είναι ότι ο μουσουλμανικός πολιτισμός-κόσμος, είναι και αυτός ανταγωνιστικός-εχθρικός του ευρωπαϊκού-χριστιανικού-λευκού. Η παραδοξότητα του ευρωπαϊκού πολιτισμού είναι ότι τεράστιο τμήμα της άρχουσας τάξης είναι εντελώς διαφορετικό εθνοθρησκευτικά σε σχέση με τον πληθυσμό. Ακόμα άλλο μεγάλο τμήμα της άρχουσας τάξης και του υπηρετικού πολιτικού προσωπικού είναι σε αντιχριστιανικές μυστικές οργανώσεις, πάλι σε αντίθεση με την κύρια θρησκεία του πληθυσμού. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ανάλογο παράδειγμα σε άλλο πολιτισμό, πχ σινικό, ινδικό κλπ.Με αυτό εξηγούνται όλες οι αντιφάσεις και τα παράδοξα.

      Διαγραφή
  7. Διάβαζε πρώτα: Written before the September 11 attacks, and during political debates of the War in Iraq, a section of Rebuilding America's Defenses entitled "Creating Tomorrow's Dominant Force" became the subject of considerable controversy. The passage suggested that the transformation of American armed forces through "new technologies and operational concepts" was likely to be a long one, "absent some catastrophic and catalyzing event – like a new Pearl Harbor.
    Η επίσημη αναφορά για ανάγκη ενός νέου Pearl Harbor βρίσκεται στην σελίδα 51 του εγγράφου https://web.archive.org/web/20130817122719/http://www.newamericancentury.org/RebuildingAmericasDefenses.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να διαβαση;
      Η μητρικη του γλωσσα ΔΕΝ ειναι η Ελληνικη.
      Εγραψε 5-6 αραδες αλλα λογω συντακτικου, δυσκολευεσαι να βγαλης νοημα.
      Προσπαθησε ο φουκαρας να μας πει οτι ειμαστε «γραφικοι» μιας και «δεν εχουμε αποδειξεις» για το ΠΟΙΟΙ σχεδιασαν και εξετελεσαν την τρομοκρατια της 11ης Σεπ 2001 (με την ανοχη του Μπους του μπεκρη φυσικα) και κατοπιν ερριξε και το σφολι οτι οι πραγματικοι εχθροι μας ειναι οι ....μουσουλμανοι.
      Το οτι οι μυστικες υπηρεσιες των ΗΠΑ τσουβαλιαζαν ντουζινες εβραιους πριν, κατα και αμεσως μετα την τρομοκρατικη επιθεση στους τριδυμους πυργους, (ποσοι αραγε ξερουν οτι την αποφραδα αυτη μερα εγιναν σκονη (οχι γκρεμιστηκαν) ΤΡΕΙΣ (3) πυργοι και οχι δυο; Βεβαια απελαθηκαν λογω παραβιασης της βιζας τους απο τον εβραιο Τσερτοφ τοτε αρχικαρεκλαρχη της εσωτερικης ασφαλειας των ΗΠΑ (ειδες οι οβριοι; Ειχαν κλεισει ολα τα ποστα απο πριν). Το BBC που ηξερε απο πριν, οτι ο πυργος 7 θα «επεφτε» ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ; https://www.youtube.com/watch?v=677i43QfYpQ
      Φυσικα βγηκαν καθηγηται, και επιστημονες Φυσικης διαφορων πανεπιστημιων των ΗΠΑ και ειπαν οτι η φλεγομενη κηροζινη παραγει μεχρι και 800 βαθμους Φαρεναϊτ θερμοκρασια, η οποια δεν ειναι αρκετη να λιωση τον χαλυβα του σκελετου των πυργων ο οποιος λιωνει με πανω απο 2500 βαθμους Φαρεναϊτ. Χωρια οτι στα συντριμια βρεθηκαν ιχνη nano-thermite, εκρηκτικα που τα χρησιμοποιει ΜΟΝΟΝ ο στρατος. ΠΟΙΑΣ χωρας; Ρητορικη η ερωτησις φυσικα.
      Βεβαια οι καθηγηται απελυθησαν αμεσως απο τις εδρες τους, για να κοπει ο «βηχας» στους υπολοιπους.
      Τωρα για το οτι ηθελαν ενα «Περλ Χαρμπορ», οπως λες, ναι το χρειαζοντουσαν για να πεισουν τους ηλιθιους αμερικανους οι οποιοι ουτε που ηξεραν οτι υπηρχε καποιο κρατος ονοματι Ιρακ μεχρι τοτε.
      http://www.informationclearinghouse.info/article1438.htm


      Πατρικιος
      Υ.Γ.
      Μαλλον ο εν λογω θα ειναι ελληνοφωνος σαγιαν
      http://deltio11.blogspot.com/2013/03/blog-post.html

      Διαγραφή
    2. χαχαχα, τι έχει το συντακτικό μου; Τουλάχιστον δεν βαριέμαι να βάλω τόνους. Σίγουρα δεν είμαι μετρ του γραπτού λόγου, θετικών επιστημών είμαι, αλλά δεν αρθρογραφώ απλό σχολιασμό κάνω. Τέλος πάντων οι θέσεις μου ήταν ξεκάθαρες, δεν θα τις ξαναπώ. Αφορμή ήταν το λογικό μαθηματικό λάθος με τα στατιστικά. Να προτείνω και γω δύο φιλοσοφικο-μαθηματικά αναγνώσματα: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Black_Swan_(Taleb_book)
      https://en.wikipedia.org/wiki/Fooled_by_Randomness

      Διαγραφή
  8. Trump saw on 9/11/2001 https://www.youtube.com/watch?v=Rt-ldMj9y9w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eυχαριστώ για το πλήρες κείμενο, δεν είχα μπει ποτέ στον κόπο να το διαβάσω. Γινόταν ολοκάθαρα η χρήση αποσπάσματος διαφορετικού από τα συμφραζόμενα.
    Τι λέει:Further, the process of transformation,
    even if it brings revolutionary change, is
    likely to be a long one, absent some
    catastrophic and catalyzing event – like a
    new Pearl Harbor. Domestic politics and
    industrial policy will shape the pace and
    content of transformation as much as the
    requirements of current missions.
    ότι θα πρέπει να υπάρξει μία μεταβολή που θα είναι λογικά σταδιακή εκτός αν υπάρξει κάποιο μεγάλο απρόβλεπτο γεγονός ανάλογο με το παράδειγμα του Περλ Χαρμπορ. Ποια είναι αυτή η μεταβολή; Από λίγο πιο πάνω από το ίδιο κεφάλαιο:
    These information technologies
    are having the same kind of transforming
    effects on military affairs as they
    are having in the larger world. The effects
    of this military transformation will have
    profound implications for how wars are
    fought, what kinds of weapons will
    dominate the battlefield and, inevitably,
    which nations enjoy military preeminence.
    Για πληροφορική στο στρατό αναφέρει. Πραγματικά δεν βλέπω καμία σχέση με την 9/11
    όχι μόνο δεν είναι απόδειξη αλλά ούτε ύποπτη ένδειξη δεν αποτελεί. Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη να δικαιολογήσουμε έστω έμμεσα τους μουσουλμάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή τι περίμενες; σε ένα δημόσιο κείμενο να σου πουν ότι θα κάνουν την 9\11 ; Μέσα από τέτοια κείμενα ανιχνεύονται οι ιδέες και οι προθέσεις και όχι οι τυπικές -ξύλινες φράσεις ενός δημόσιου κειμένου. Όσον αφορά την στατιστική μάλλον κάπου κάνεις λάθος: δεν εξετάζουμε την πιθανότητα πόσοι άνθρωποι μπορούσαν να έχουν κινητό σε εκείνο το σημείο, αλλά τι πιθανότητα υπάρχει δύο άτομα που σχετίζονται με την μοσάντ να βρίσκονται σε εκείνο το σημείο. Δύο τέτοια άτομα σε ένα τσιγάρο δρόμο, που λέει και το τραγούδι...σαν να λέμε να βρεθούν στην γειτονιά σου, δύο της μοσάντ την ίδια ώρα....μεγάλη πιθανότητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χανεις το χρονο σου φιλε μου. Δεν καταλαβαινεις οτι μιλας μ' ενα γεματο ακμη, της νεολαιας τους; Που μας το παιζει και .....θετικος επιστημων;

      Δες εδω:
      http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/wujshasbara.pdf

      και εδω: (οτι δεν εχουν σβησει τελος παντων-αλλα απο τους τιτλους των αρθρων θα καταλαβεις)
      http://www.antiwar.com/israeli-files.php



      Πατρικιος

      Διαγραφή
  11. The original police report on the dancing israelis https://www.scribd.com/document/46173840/Dancing-Israelis-Police-Report

    ΑπάντησηΔιαγραφή