Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

         
Άρθρο του Ιωάννη Αυξεντίου

Μέσα σε έναν γεωγραφικό χώρο άνθρωποι που αισθάνονται κοινωνία μεταξύ τους, εξαιτίας βιολογικής και  πολιτισμικής  συγγένειας, ζουν σύμφωνα με τον τρόπο που αυτοί θέλουν. Αυτή είναι η μακροκοσμική Εστία. Το σπίτι μας, στο οποίο διαμένει η οικογένεια μας είναι η μικροκοσμική  Εστία. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι έξω από την Εστία μας, μαζεύονται 1000 πεινασμένοι και βασανισμένοι άνθρωποι και απαιτούν να μπουν μέσα. Εμείς τι θα κάνουμε; Ασφαλώς θα τους πούμε: «αυτό που θέλετε δεν γίνεται, πρέπει να φύγετε». Αν δεν φύγουν , τι  θα κάνουμε; Σεβόμενοι την γυναίκα μας, τα παιδιά μας, και τον τρόπο ζωής μας, θα προειδοποιήσουμε ότι θα τους ασκήσουμε βία. Αν  παρά ταύτα επιμείνουν , τότε  θα ασκήσουμε  βία  στους  ίδιους. Μέχρι εδώ λέω κάτι τρελό  ή  απάνθρωπο; Εάν αυτή η διαδικασία, στο πέρασμα της ιστορίας δεν εφαρμοζόταν, θα υπήρχε σήμερα πολιτισμός;  Δεν λέω, δυτικός πολιτισμός, αλλά  ο  οποιοσδήποτε πολιτισμός. Δεν θα υπήρχε τίποτα, εκτός από ένα περιβάλλον όμοιο με εκείνο που βλέπουμε σε κάποιες ταινίες του Χόλυγουντ, που μετά από μία πυρηνική καταστροφή, ομάδες αγριεμένων ανθρώπων τριγυρίζουν στην ερημιά και  κλέβουν ο ένας τον άλλο.

Ανθρωπιά: Πόσοι πρόσφυγες ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε τους , μέχρι σήμερα έχουν πνιγεί στην θάλασσα; Χιλιάδες. Ερώτηση: Εάν στην αρχή της μεταναστευτικής ροής,  το ναυτικό είχε πυροβολήσει( στην αρχή  προειδοποιητικά, και μετά, αν χρειαζόταν,  κανονικά)μία –δύο βάρκες, το μεταναστευτικό πρόβλημα θα είχε λυθεί οριστικά και οι χιλιάδες που σήμερα πνίγονται, θα είχαν σώσει την ζωή τους , ναι ή όχι; Περιμένω μία λογική απάντηση.

Μάταια περιμένεις, θα μου πείτε. Μάταια, διότι η προπαγάνδα της ''ανθρωπιάς'', γίνεται από δύο ειδών παράγοντες: τους αδύναμους και δειλούς (η περίπτωση της Ελλάδας) και από εκείνους που έχουν συμφέροντα και την δύναμη να τα υπερασπίζονται, βλέπε διεθνή  λόμπι φανερά ή κρυφά. 

Εάν σε κάποιον πω: «πρόσεξε διότι εδώ υπάρχει ναρκοπέδιο, μην περάσεις», και αυτός δεν με ακούσει, αλλά  πάρει την οικογένεια του και προσπαθήσει να περάσει, οπότε ανατινάζεται, τότε εγώ δεν έχω καμία ευθύνη , την ευθύνη την έχει ο ίδιος ακόμη και νομικά: έθεσε την οικογένεια του σε κίνδυνο.

Βαρβαρότητα - χωρίς  αντιμετώπιση
Είναι πλέον σύνηθες, σε κάθε διαδήλωση, να πετάει μολότοφ ακόμη και η κουτσή Μαρία. Η μολότοφ είναι όπλο ή όχι; Είναι. Αν λοιπόν η απάντηση σε όσους πετάνε μολότοφ ήταν ίδια με αυτή που δίνεται σε όποιον πυροβολεί με ένα πιστόλι, σήμερα θα πέταγε κανείς μολότοφ; όχι βέβαια.
Συμπέρασμα: η αρχική βία από τον έχοντα δικαίωμα να την ασκήσει, σώζει τον ίδιο, αλλά σώζει και όλους τους μελλοντικούς εν δυνάμει παραβάτες. Αντίθετα, η αδράνεια καταστρέφει, διαλύει, και εν τέλει, αυξάνει την ίδια την βία.

Στην προπαγάνδα της ανθρωπιάς χρησιμοποιούνται ακόμη και  χωρία από τις Άγιες Γραφές: «επείνασα και μου εδώσατε να φάγω, εδίψασα και μ' εποτίσατε, ξένος ήμουν και με περιμαζεύσατε…». Δηλαδή όταν  λέγει: «όστις σε ραπίσει επί την δεξιάν σιαγόνα, στρέψον αυτώ και την άλλην» , εννοεί ότι το 1940 δεν έπρεπε να πούμε «όχι» και να σκοτώσουμε ανθρώπους, αλλά ότι έπρεπε πούμε  «ναι» , περάστε, ευχαριστούμε που μας  προτιμήσατε;  Αυτή η βλακώδης ερμηνεία και  χρήση των Γραφών , εκτός του ότι υποβαθμίζει τα ίδια τα υψηλά νοήματα που σε αυτές εμπεριέχονται, δυστυχώς δεν γίνεται αντιληπτή από τον πολύ κόσμο, και γι΄αυτό την χρησιμοποιούν ασύστολα οι κάθε είδους απατεώνες-γελωτοποιοί  του  συστήματος.

                     
 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  ΤΗΣ  ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ

Α) Οι Σύριοι  που έρχονται από την Τουρκία στην Ελλάδα, είναι πρόσφυγες πολέμου;  Όχι βέβαια, διότι στην Τουρκία δεν υπάρχει πόλεμος, άρα η εκεί διαμονή τους είναι ασφαλής.

Β)Με τα χρήματα που πληρώνουν τους διακινητές, θα μπορούσαν να μείνουν στην Τουρκία για ένα  χρόνο , χωρίς  καν  να δουλεύουν.

Γ)Κοιτάξτε στο χάρτη με πόσες χώρες συνορεύει η Συρία και η Τουρκία: γιατί δεν πάνε σε αυτές; Γιατί δεν πάνε στο Ιράν; στην Ιορδανία; στην Γεωργία;

Δ)Ποιό είναι ψυχονοητικό επίπεδο των ανθρώπων, οι οποίοι ενώ θα μπορούσαν να μείνουν σε ένα ασφαλές μέρος, διακινδυνεύουν τον θάνατο των παιδιών τους, και τα χάνουν σαν να είναι κοτόπουλα από εδώ και από εκεί;


ΟΙ  ΛΟΓΟΙ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ

George Friedman
Όπως έχουμε εξηγήσει και σε προηγούμενα άρθρα, τα μεταναστευτικά ρεύματα  χρησιμοποιούνται ως διαλυτικό μέσο της ευρωπαϊκής ανθρωπολογίας. Ειδικότερα όμως, υπάρχει μία χώρα η οποία έχει μπει στο στόχαστρο, και  εκεί  κατευθύνουν το μεγάλο μεταναστευτικό  όγκο: στη  Γερμανία. Γιατί; διότι θέλουν να την αποσταθεροποιήσουν  ώστε  να μην υπάρξει στο μέλλον μία συνεργασία , ένας άξονας  Γερμανίας- Ρωσίας. Είναι ο μόνος άξονας που θα έθετε σε πραγματικό κίνδυνο το Ατλαντικό και Σιωνιστικό σύστημα. Εξάλλου το έχει δηλώσει  ανοιχτά  ο αμερικανό-εβραίος George  Friedman, άνθρωπος του βαθέως αμερικανικού κράτους: «Μόνον η συνεργασία  Γερμανίας –Ρωσίας μπορεί να μας απειλήσει, δεν θα το επιτρέψουμε (…Η αποσταθεροποίηση είναι ο μόνος σκοπός των ενεργειών μας στο εξωτερικό. (…) Ο άγνωστος μας είναι η Γερμανία, τι θα κάνει στο μέλλον;»   

Γι΄ αυτό  και η Ιουδαία  Μέρκελ,  χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες, συνεργάζεται με το βαθύ Αμερικανικό κράτος, δεχόμενοι τους μετανάστες, οι οποίοι ήδη έχουν αρχίσει τους βιασμούς στην Γερμανία

Πρόσφατη  αποκάλυψη: Οι μετανάστες λαμβάνουν χιλιάδες μηνύματα στο Twitter, τα οποία τους προσκαλούν στην Γερμανία και τους περιγράφουν πόσο καλοδεχούμενοι θα είναι σε αυτή την χώρα. Έγινε  λοιπόν  ειδική  ανάλυση για να ανακαλυφθεί  από  που φεύγουν αυτά τα μηνύματα: μόνον  το  6%  προερχόταν από την Γερμανία, το μεγαλύτερο μέρος αυτών των μηνυμάτων προερχόταν από τις ΗΠΑ και την Αγγλία. Και ο νοών  νοείτω…
                 
ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ  ΚΑΙ  ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ

Τα  παλαιά χρόνια,  όπου  υπήρχε πολιτεία με πολιτισμό, περιστοιχιζόταν από τείχη που την προστάτευαν. Τα τείχη θεωρούνταν ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της πόλεως. Πέραν από την πρακτική χρησιμότητα τους, την άμυνα εναντίον των ξένων επιβολέων, είχαν και ένα σπουδαίο συμβολικό ρόλο: διαχώριζαν τον πνευματικό πολιτισμό  της κοινωνίας που βρίσκονταν εντός των τειχών, από το χαοτικό και ξένο εξωτερικό περιβάλλον, στο οποίο κυριαρχούσαν  σκοτεινές δυνάμεις. Τα μεγάλα, ωραία και ισχυρά τείχη, ήταν το καμάρι κάθε πολιτισμένης πόλεως.

Σήμερα, η λέξη τείχος, μέσα στο σύστημα της πολιτικής ορθότητας, έχει αποκτήσει μία έννοια εντελώς αντίθετη: έγινε συνώνυμο της κακίας, της βαρβαρότητας, του απολίτιστου ( θυμηθείτε την δημοσιογραφική έκφραση: ''αδιανόητο, υψώνουν  τείχη''). Σκεφθείτε το μέγεθος της αντιστροφής! Εκείνο που προστατεύει το πολιτισμό από την βαρβαρότητα, μετεβλήθη  το  ίδιο σε κάτι  το  βαρβαρικό. Πλέον μόνον η λέξη ''διαβολή''(εκ της οποίας προέρχεται και η λέξη  ''διαβολικό'') μπορεί να χαρακτηρίσει την όλη κατάσταση.

Στην  εποχή μας, οι  παλιάνθρωποι  έγιναν  ''ανθρωπιστές''. Στην  εποχή  μας, οι εξουσιαστές  έγιναν ''απελευθερωτές''.

Εν τέλει: Μόνον στην σύγχρονη εποχή, ο όρος ''αριστερά'' σημαίνει το καλό και ο όρος ''δεξιά''  το κακό. Ουδείς πολιτισμός πριν, είχε τέτοιου είδους  διαστροφή...



20 σχόλια:

  1. Η Ευρώπη απέκρουσε ούνους,μογγόλους,οθωμανούς και τόσους άλλους...
    Στο τέλος ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εβραιους απεκρουσε;

      Πατρικιος

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχααααα....... εμπρηστή ¨Πατρίκιε¨ .......

      GEODETIS ….

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχααααα....... εμπρηστή ¨Πατρίκιε¨ .......

      GEODETIS ….

      Διαγραφή
  2. Πρόκειται για ιδιοφυές άρθρο, διότι είναι η ΠΡΩΤΗ φορά στην Ελλάδα που γίνεται αντιληπτό το μεγάλο παιγνίδι των τελευταίων αιώνων: Να μην ενωθούν και συμπράξουν η Ρωσία με τη Γερμανία. Έτσι διαφαίνεται πια και η μεγάλη προδοσία του Αδόλφου Χίτλερ: Πιστεύοντας πως η Αγγλία συνέχιζε να του είναι εχθρική, επειδή δεν είχε επιτεθεί στη Ρωσία, στράφηκε εναντίον του Στάλιν, που τον εμπιστευόταν απόλυτα, και έφαγε το κεφάλι του (και το δικό μας). Και συνεχίζουν οι ανόητοι σήμερα να θέλουν να "φάνε τους κομμουνιστές", να γιορτάζουν "του Μακρυγιάννη" παραβλέποντας ότι και αυτός ο αγώνας ήταν φυλετικός: Ιουδαιοαμερικανοβρεταννοί και εξιουδαϊσμένοι Έλληνες εναντίον των Σλάβων. Διερωτώμαι καμιά φορά: Τόσο ανόητοι είναι οι άνθρωποι; Και καλά οι μάζες, αλλά εμείς που καταλαβαίνουμε 2-3 πράγματα τι φταίμε;
    Όσο για τη "χριστιανική αγάπη" μην ακούτε τα παραμύθια που σας λένε οι καθεστωτικοί. Ο Χριστός υπήρξε σαφέστατος: "Όποιος δεν με αναγνωρίζει ως βασιλιά του να σφαγεί εδώ, μπροστά μου". (Κατά Λουκάν, ιθ, 27). Επιπλέον, όταν είπε "αγαπάτε αλλήλους" εννοούσε τους οπαδούς Του, τους μαθητές Του, τους Χριστιανούς τελοσπάντων και όχι τους ιουδαιοκίνητους αμερικανογνωστικούς του σατανά.
    Δημήτριος Τσεργίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς διαχειριστή: επειδή ο Τσεργίνης έχει γράψει 2-3 άρθρα στο μπλογκ είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε και τις ανιστόρητες ανοησίες του σε σχόλια; Νομιζα πως ηλίθια σχόλια δεν δημοσιεύονται.
      Ο Χίτλερ προδοτης που πολέμησε τον κομμουνισμο; Ας σοβαρευτούμε επιτέλους...Και αυτή η σλαβολαγνεία του είναι στα όρια της γελοιότητας. Εάν οι Σλάβοι ήταν κάτι αξιόλογο σίγουρα δεν θα υπέκυπταν στον ιουδαιομπολσεβικισμό.

      Διαγραφή
    2. Έαν οι τευτονικοί λαοί (Γερμανοί,Σκανδιναβοί ,Αγγλοσάξωνες) ήσαν κάτι αξιόλογο δεν θα υπέκυπταν στον πολιτιστικό μαρξισμό ,στον λιμπεραλισμό ,στον αντιρατσισμό και στην πολιτική ορθότητα κατά την δική σου λογική πάντοτε .Και φυσικά οι προαναφερθέντες λαοί είναι αξιόλογοι όπως αξιόλογοι είναι και οι Σλάβοι.
      Ο Στάλιν ήταν για τον κομμουνισμό ότι ήταν και ο Μ.Κωνσταντίνος για τον χριστιανισμό. Όπως ο μιθραϊστής Κωνσταντίνος προσέθεσε μιθραϊκά στοιχεία στον χριστιανισμό και μέσω των οικουμενικών συνόδων καταπολέμησε τις μονοφυσιτικές -γνωστικές παραφυάδες ,έτσι και ο Στάλιν ο πρώην μαθητής ιερατικής σχολής και πρώην πράκτορας της τσαρικής Οχράνα προσπάθησε να εκδιώξει όλα τα ακραία διεθνιστικά ,τροτσκιστικά στοιχεία και στο βαθμό που μπορούσε δημιούργησε ένα εθνοκομμουνιστικό καθεστώς.
      Ο πραγματικός ιουδαιομπολσεβικισμός δλδ ο τροτσκισμός κυριάρχησε πρώτα στις ΗΠΑ με την Σχολή της Φραγκφούρτης και μεταπολεμικά στην δυτική ,"ελεύθερη" Ευρώπη. Δυστυχώς την εποχή του ψυχρού πολέμου οι εθνικόφρονες αλλά και οι εθνικιστές δεξιοί έβλεπαν το μαρξιστικό κτήνος στο "Σιδηρούν Παραπέτασμα" αντί να το βλέπουν στη Δύση . Βέβαια υπήρξαν και εξαιρέσεις όπως οι Γάλλοι της Νέας Δεξιάς που κατάλαβαν ότι ο πραγματικός εχθρός δεν ήταν τόσο η "κόκκινη" Μόσχα αλλά η τροτσκιστική Ουάσινγκτον.
      Προσωπικά θεωρώ ότι ο Α.Χίτλερ ηταν μια μεγάλη μορφή, κριτική όμως πρέπει να γίνεται και στους μεγάλους της ιστορίας ,ειδικά σ'αυτούς που με λανθασμένες επιλογές έφεραν την Ευρώπη στην σημερινή κατάσταση.
      Η λατρεία ορισμένων σε πρόσωπα και καταστάσεις της περιόδου του μεσοπολέμου και του ΒΠΠ' έχει ξεπερασει την γραφικότητα και αγγίζει τα όρια της νεκροφιλίας. Ο ΒΠΠ' τελείωσε εδώ και 70 χρόνια με εκαττομύρια άξιους Ευρωπαίους νεκρούς (με ευθύνη και του Χίτλερ και του Στάλιν ,όχι μόνο αυτών αλλά και αυτών) το ίδιο και ο ψυχρός πόλεμος ,οι "υπάνθρωποι" "σλαβοκομμουνιστές" δέν είναι πλέον οι εχθροί (αν ήσαν ποτέ) της Ευρώπης αλλά οι τροτσκες του New York και των Βρυξελλών.
      ΥΓ οι ξένοι εθελοντές που πολέμησαν με το 3ο Ράϊχ πιστευσαν όντως ότι πολεμούν σε μια αντιμπολσεβικική σταυροφορία. Οι Γερμανοί δυστυχώς είχαν άλλη ατζέντα από την αελεύθερωση των λαών της ΕΣΣΔ από τον μπολσεβικισμό.

      Evpaty Kolovrat

      Διαγραφή
    3. Θα μας κάψετε τα εγκεφαλικά κύτταρα Κυριε Τσεργίνη διαβάζουμε καθημερινά αναλύσεις επί αναλύσεων και μας γράφετε παρανοϊκά πράγματα! Οι αγγλοσάξονες δεν ήτο ποτέ με την Ευρώπη ούτε θα είναι ποτέ. Κύριε Τσεργίνη εάν είσαστε σλάβος πείτε τό μας. Αλλά μήν μας καίτε άλλο τα εγκαφαλικά μας κύτταρα!

      Διαγραφή
  3. Κάποτε, όταν ήταν πανίσχυρη και είχε πανάξιους ηγέτες και αφοσιωμένους στην ιδέα και Πολιτισμό της Ευρώπης! ΄ρίξτε μια ματιά σήμερα ποία τα ιδανικά τους και πόσο κατώτεροι των περιστάσεων , είναι όλοι οι ηγέτες της Σήμερα! Ο πολιτισμός και ο ουμανισμός έχουν πάει περίπατο, θεός τους μόνο το χρήμα!!! -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τη μια φοβάμαι μην η Ευρώπη πέσει ολοκληρωτικά και μάλιστα αμαχητί και από την άλλη λέω δε γίνεται να πουλήσαμε εντελώς τη φυλετική μας ψυχή και να παραδοθήκαμε. Μια κοινωνία που θεωρεί ντροπή και κακό την αυτοπροστασία της μοιραία οδηγείται στην έξοδο από την ιστορία. Υπάρχει άραγε ελπίδα;
    Περισσότερο μίσος τρέφω προσωπικά έναντι ομοεθνών "ανθρωπιστών" παρά αλλόφυλων εισβολέων. Ας ελπίσουμε ότι κάπου στην Ευρώπη ζει ο Ηγέτης που θα πάρει στους ώμους του την Ευρώπη όπως παλιά. Και τότε να είστε βέβαιοι ότι όλο το μίσος των Ευρωπαίων πατριωτών το οποίο κρύβουν υπομονετικά πίσω από τις κάννες της πολιτικής ορθότητας, θα εκδηλωθεί με το χειρότερο τρόπο. Στην ιστορία, οτιδήποτε πιέζεις προκειμένου να μην εκδηλωθεί αυτό θα εκδηλωθεί κάπως καθυστερημένα μα με χειρότερη και πιο ακραία και βίαιη μορφή. Και αυτό πιστέυω στο τέλος, ότι θα γίνει με το καταρρακωμένο πατριωτικό αίσθημα των Ευρωπαίων. Αναμένω με δέος αυτή τη στιγμή της έκρηξης, και με ένα σμπάρο θα κτυπάμε πολλά τρυγώνια. Πέρα από τους λαθροεισβολές θα ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα και τους λογαριασμούς μας και με τους νεογενίτσαρους ομοεθνείς. Δημοκρατικά πάντα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράφει ο Βαρώνος Μυνχάουζεν:

    Πρώτα να συγχαρώ τον κ. Ιωάννη Αυξέντιόυ για το άρθρο που έγραψε!

    Μόνο θετικό στην όλη κατάσταση η προς το παρόν νίκη της Ουγγαρίας, η οποία επιτέλεσε πάλι τον ιστορικό της ρόλο ως ευροπαϊκή χώρα, αποδεικνύωντας σωστή και άρτια την περιφάνια του λαού της, αντιστεκόμενη στην αυτοκτονική μανία της εποχής μας. Χτίζοντας εν ριπή οφθαλμού το φράκτη της κατάφερε με μία βολή να πετύχει τρεις στόχους:
    1. να δείξει ότι οι φράκτες δουλεύουν, κάτι που η αριστερά λέει ότι είναι ανώφελο.
    2. να δώσε ελπίδα σε όλους τους Ευρωπαίους εν συνειδήσει, με την επιτυχημένη, προς το παρών αντίσταση της μικρής χώρας.
    3. να τηρήσει τον ιστορικό της ρόλο ως σύνορο της ευρώπης, αυτοί που είναι ουσιαστικά απόγονοι των Ούνων, έδειξαν, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ότι είναι καλύτεροι ευρωπαίοι και σωστότεροι χριστιανοί από εμάς.
    Ο λαός της Ουγγαρίας απέδειξε τον εαυτό του άξιο του τίτλου του Ευρωπαίου!

    Μοναδική περαιταίρω ελπίδα δίνει η αντίδραση των Γερμανών! Οι οποίοι πέραν της ξενόφερτης Ιουδαϊκής και Αμερικάνικης κουλτούρας που τους βομβαρδίζει συνεχώς με μυνήματα εαυτό-μίσους καταφέραν να αντιδράσουν ως λαός έστω, στην επικείμενη καταστροφή τους, απειλώντας την παρούσα κυβέρνηση με διάλυση.

    Είθε ο Θεός να φωτήσει τον λαό της νοτιότερης βαλκανικής χώρας να ξυπνήσει, να βρει τη θέλησει του για ζωή και δημιουργία και να αντιδράσει στην επικείμενη καταστροφή του.

    Ο Θεός μόνο μπορεί να σώσει την Ευρώπη....
    .... και οι λαοί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. VINCEREMO ???
    Εκτιμώ ότι είναι, ήδη, αργά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στέκομαι στον εξαιρετικό σχολιασμό του κ. Τσεργίνη. Ο Χίτλερ είναι προφανές ότι έπεσε θύμα μιας κλίκας του επιτελείου του η οποία υποβάθμιζε την σλαυική φυλή και σκοπίμως εξήρε το σαξωνικό αίμα των Άγγλων. Θεωρώ ότιοτιδήποτε έχει συμβεί συντελεί στην μελλοντική βελτίωση μεθόδων και ανθρώπων τόσο ώστε οι ηττημένοι διωκόμενοι όντες εδώ και 70 χρόνια, να επανεμφανιστούν ισχυρότεροι, μεθοδικότεροι και αποτελεσματικότεροι απο τους μαλθακούς νικητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έπεσε θύμα κανενός επιτελείου. Η επέκταση προς ανατολάς ήταν προαιώνιος στόχος της Γερμανίας. Αν μη τι άλλο οι στρατηγοί του ήταν πολύ πιό προσεκτικοί στο θέμα αυτό. Το ίδιο ισχύει και για την Αγγλία, ήταν ο ίδιος που τη θεωρούσε φυσικό σύμμαχο της Γερμανίας.

      Ο Χίτλερ ήταν εγκλωβισμένος στον παραδοσιακό αντισλαβισμό των Γερμανών όπως και οι υπόλοιποι Γερμανοί της εποχής. Ο αντισλαβισμός αυτός εκφράστηκε μέσα και γιγαντοποιήθηκε λόγω του μπολσεβικισμου που είχε κυριαρχήσει στη Ρωσία. Το λάθος των γερμανικών μυστικών υπηρεσιων και της γερμανικής ηγεσίας ήταν διπλο: α) πίστεψαν πως το καθεστώς του Στάλιν ήταν το ίδιο ιουδαιομπολσεβικικό κατασκεύασμα που επικράτησε το 1922. β) πίστεψαν πως το καθεστώς αυτό δεν είχε στρατιωτική και βιομηχανική ικανότητα να ανθέξει την επίθεση της Γερμανίας. Τραγικά λάθη και τα δύο.

      Διαγραφή
  8. Οξεία λεσβιολεσβίτιδα με συνοδό συρρικνοεγκεφαλίτιδα.... Μόνον έτσι μπορεί να ονομαστεί το σύνδρομο των αθλίων της Λέσβου που βγαίνουν και κάνουν και δηλώσεις ανθρωπιστικής υποταγής στα κανάλια και μας προτρέπουν να ανοίξουμε και τα σπίτια μας.... Εδώ οι αδερφοφάδες, ξεχνούν το άσμα του Ξυλούρη....Του ξένου πάρε το κεφάλι....αλλά και το Μπήκαν στην Πόλη οι οχθροί και μεις γελούσαμε....
    Η σχιζοφρένεια είναι έκδηλη, αφού στην Πόλη μπήκαν οι οχθροί και αυτοί που ήταν εναντίον τους δήθεν, τους υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες.... Να μην μιλήσουμε για την διαστρέβλωση των αξιών της Ευρώπης, που απο τις Θερμοπύλες και το Πουατιέ τις φτάσαμε σε καλοσυνάδα.... Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με ανάρτηση γνωστού συστημικού στρατιωτικού μπλόγκ όπου ένας μεγαλόσχημος απόστρατος αρχηγός στόλου δίνει συγχαρητήρια σε έναν στρατιωτικό ιατρό...επιστήμονα και άνθρωπο για την προσφορά του σε έναν σύλλογο..... Και ερωτώ...εαν οι στρατιώτες ασκούνται στην υποκριτική φιλανθρωπία, διότι η αριστερά τους κάνει επίδειξη στην δεξιά τους...Τότε με την άμυνα και τον πόλεμο ποιος ασχολείται;;;; Ο σύλλογος κυρίες της αγάπης.... Δέον τονισθεί ότι στην ίδια σελίδα της ανάρτησης , παραδίπλα υπάρχει η είδηση για την αναβάθμιση του Τουρκικού ΠΝ...... Η σύγκρουση με την πραγματικότητα....σύντομα ξεκινά.
    ΠΡΞΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μερικες σκεψεις μονο:
    -Οι ΄΄προσφυγες΄΄ θα μπορουσαν πολυ απλα με 300 ευρω περιπου να βγαλουν αεροπορικο εισητηριο business class για ευρωπη εφοσον το διεθνες αεροδρομιο δαμασκου ή χαλεπιου ειναι ανοικτα και εφοσον διαθετουν διαβατηριο.
    -Οι ΄΄προσφυγες΄΄ θα μπορουσαν να κανουν το ιδιο απο την Τουρκια εφοσον τα παραπανω αεροδρομια ειναι κλειστα και απαγορευεται η εξοδος απο την χωρα, κανοντας μια απλη αιτηση στην πρεσβεια της χωρας που επιθυμουν και παιρνοντας την καταλληλη βιζα.
    -Η Τουρκια, εφοσον οπως λεει δεν κερδιζει τιποτα απο την διακινηση τους, θα επρεπε με επιβατικα πλοια να τους μεταφερει οπου επιθυμουν σε συννενοηση παντα με την ΕΕ.
    -Το ιδιο βεβαια θα μπορουσαμε να κανουμε κι εμεις σε συννενοηση με την Τουρκια και αιτωντας κονδυλια απο την ΕΕ για την μεταφορα τους.
    -Η ΄΄προσφυγικη΄΄ εκρηξη απο Συρια αρχισε την ανοιξη του '15 οταν διαφενοταν η εμπλοκη της Ρωσιας και συνεχιζει με αυξητικους ρυθμους, οπερ σημαινει οτι προκειται για Συριους αντι-Ασσαντικους, Αλ Νουσρα και ΙΣΙΣ.
    -Η ΕΕ χανεται γιατι θελει να χαθει, βαση σχεδιου. Θυμαστε αρχες του μιλλενιουμ δηλωσεις των ΄΄κεφαλιων΄΄ της ΕΕ? Η ΕΕ για να συνεχισει να υπαρχει χρειαζεται 145 μυρια νεους εργατες...Οριστε, ερχονται σιγα-σιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τοὺς περασμένου; αἰῶνες,19ο,20ο,πόσους κατοίκους εἶχε ἡ Εὐρώπη καὶ δὲν εἶχε ἐξαφανίσθηκε; ;

    Ὑπάρχουν πάντως εἰδήσεις ποὺ σὲ τρελλαίνουν:

    Ὁ Βασιλιᾶς τῆς Σοηδίας ἀποφάσισε νὰ ἀνοίξη ἕνα ἀπὸ τὰ ἀνάκτορά του γιὰ νὰ στεγασθοῦν λαθραῖοι.
    Meanwhile, the king of Sweden is considering opening up some of his royal palaces for the housing of migrants.

    Χῶρες τῆς Ἀφρικῆς δὲν δέχονται ἐπαναπατρισμὸ λαθραίων .
    Migrant Summit in Chaos as African Countries Refuse to Take Back Europe’s Failed Asylum Seekers.

    Τελικὰ τὴν αἱματοχυσία δὲν τὴν ἀποφεύγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο μεγάλος άγγλος διανοητής Chesterton είχε μιλήσει, προκειμένου για τον ψευδο-ανθρωπισμό της Γαλλικής Επανάστασης, για "χριστιανικές ιδέες που κατάντησαν παλαβομάρα" (christian ideas gone mad). Στη Β΄ προς Κορινθίους επιστολή, 8,4, ο απόστολος Παύλος επαινεί τους χριστιανούς της Μακεδονίας επειδή προσέφεραν βοήθεια στους πτωχούς ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ της Εκκλησίας των Ιεροσολύμων ("την κοινωνίαν της διακονίας της εις τους αγίους"). "Άγιοι" με την πρωτοχριστιανική έννοια του όρου είναι οι χριστιανοί ("τα άγια τοις αγίοις"), τα μέλη της Εκκλησίας, ως κεκλημένοι να αγιασθούν, όχι οι αβάπτιστοι. Στην Α΄ προς Τιμόθεον επιστολή (5.8) ο ίδιος Παύλος αναφέρει "ει δε τις των ιδίων και μάλιστα των οικείων ου προνοεί, την πίστιν ήρνηται και έστιν απίστου χείρων". Με άλλα λόγια, το να παραμελούμε τους οικείους, δηλαδή, με την ευρύτερη έννοια, τους χριστιανούς πτωχούς, στην πατρίδα μας ή αλλού, και να δίνουμε την ελεημοσύνη σε μουσουλμάνους, και μάλιστα σε νεαρούς άνδρες, όπως είναι η πλειοψηφία των εισβολέων-μεταναστών, είναι πλήρη παρανόηση της χριστιανικής πίστης, για να μην πω τίποτα χειρότερο...
    Αλλά φαίνεται πως κανείς πλέον δεν διαβάζει την Καινή Διαθήκη και έχουμε σχηματίσει στο διαβρωμένο από τον μαρξισμό μυαλό μας ένα φαναστικό χριστιανισμό, έναν ψευδο-χριστιανισμό, που δεν έχει καμία σχέση με την αυθεντικότητα του ευαγγελικού μηνύματος..,
    Καλά μου έλεγε ένας φίλος μοναχός, σε κάποιο μοναστήρι της νότιας Ελλάδας, παλιός αριστερός και πολύ φιλόξενος, μέχρι βλακείας, ότι η ελεημοσύνη όπου νά'ναι είναι αδιακρισία. Και η διάκριση στην Ορθοδοξία είναι μέγιστη αρετή, για όσους γνωρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή